2018. június 20., csoporttal járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 hónappal ezelőtt leutaztunk Leányfalura (100km), hogy felkészüljünk a nyaralásra. Rátaláltunk a büfére. Megkérdeztük vállalnak-e nyáron 30-40fős csoportot 3-4 napra. A válasz igen volt. Azt kérték tőlünk, hogy előtte egy héttel egyeztessünk az ételekről. Névjegykártyát is kaptunk. Jövő héten mennénk.
Próbáltam tegnap egyeztetni, azt mondták nem tudnak információt adni, hívjam őket ma. Ma egy Ágnes nevű főnököt adtak, aki letagadta, hogy ilyen ígéretet tettek volna, hazugnak nevezett. Amikor azt kértem, hogy a kollegákat is tájékoztassa az üzletpolitikáról, hogy a vendégeket ne tájékoztassák félre, kiabálni kezdett velem a nő, hogy ne tegezzem, mert ő 50 éves (NEM TEGEZTEM). Mivel 3-an voltunk jelen a személyes látogatásnál, mindenki igazolni tudja, hogy mit ígértek. Ne építsen rájuk senki, aki csoporttal érkezne! Megbízhatatlan cég!