2016. november 20.a párjával járt itt 45 Szerdai napon érkeztünk feleségemmel a Napfény Hotelbe Zalakarosra. Kedvesen fogadtak, majd a recepciós hölgyek elmondták a tudnivalókat a szállodával, az étkezésekkel és a hotelben található termál élményfürdővel kapcsolatban. A tapasztalatainkról:
A szoba (superior) kényelmes, tiszta, nagyon jó felszereltségű volt.
A fürdőszoba és a szinte tökéletesen felszerelt teakonyha nagyon tetszett! A welness részleg nem túl nagy, az udvar felé talán pályázati segítséggel bővíteni lehetne! Addig pedig néhány utólag is beépíthető élményelemmel (kneiff taposó, aromazuhany stb. ) növelni lehetne a komfortját, amit az is segítene, ha a medence és a jakuzzi vízhőmérsékletét 1-2 fokkal emelnék. Az esti fél nyolcas nyitvatartást legalább 9 óráig meghosszabbíthatnák! Bár minket ez nem érintett, úgy láttuk, hogy a szálloda ideális a kisgyermekekkel utazók számára. Jól éreztük magunkat, ajánlani fogjuk másoknak is a Napfény Hotelt! Könnyen lehet, hogy még visszatérünk!