2016. október 5.gyerekekkel járt itt 55Családommal többször ettünk itt, nagyon jó a kiszolgálás. Délben nem árt előre helyet foglalni, mert bizony mindig telt ház van. Nagyon jó a szakács. Rendszeresen járok menüzni is, és 5 fajta menü van, abból egyik glutén és laktózmentes. Mindig megtaláltam a nekem valót. Az egyszerűbb ételektől a különlegességekig választhatunk a menüben. Ár/érték arányban nagyon jó az étterem. Merem ajánlani mindenkinek.
2016. október 5.gyerekekkel járt itt 45Kedves, barátságos kiszolgálás. Többször ebédeltünk már itt és rendszeresen járunk a családdal és kollégákkal menüzni is. Az ételek finomak, a menü is kiadós(Mintha a nagyi kosztját ennénk :) Az árak sem elrugaszkodottak. Merem ajánlani mindenkinek, hétköznap egy menüre is érdemes betérni, nem hiszem, hogy csalódást okoznak.
2016. október 5.barátokkal járt itt 35 Kisebb szülinapi bulin jártunk ott, igaz a pincében terítettek nekünk, ami még nem is lett volna rossz, de a helység bizony rövid időn belül levegőtlenné vált. Az ételek átlagosak voltak, 2 személyes tálat ettünk, az adag nagy volt, de ízvilágban semmi különleges. Volt vad is a tálon barna mártással, de elég ízetlen volt.
Lehet rosszkor voltunk, mert esküvőre készültek, de mindenesetre sokkal finomabbakat ettünk már máshol.
2015. november 25.barátokkal járt itt 35 Baráti társasággal ebédeltünk a teraszon. Nem túl hangulatos étterem átlagos kiszolgálással. Az ételek finomak voltak, de nem ájultunk el tőlük. Az adag sem volt óriási, nagy evő lévén bírtam volna még enni. Szép kártyával (MKB-s) lehet fizetni. Az árak is átlagosak voltak. Semmi extrát nem tudok mondani róla. Egynek elment.
Viszont amit nem találtam, az oldalon, az szemben vele a Juno Hotel, ahol a múlt héten asztalfoglalással! ! ! családi ebéden voltunk, és ugyan svédasztalos ebéd van 990/fő-ért, de nagyon ízletes ételeik, különleges fogásaik vannak. (pl. : kávés csirke, francia lecsó) Inkább őket ajánlanám.
2015. október 17.barátokkal járt itt 45 Zenekarunkkal tértünk be koncert előtt egy szolid vacsorára. A kiszolgálás udvarias volt, az ételek is elég gyorsan elkészültek, és mindenki meg volt elégedve az adaggal. Nagyevő lévén meglepődtem, de bizony kifogott rajtam, és nem bírtam saját részemmel. Magyaros ételeket rendeltünk és nem csalatkoztunk az ízvilágban sem.
Nagyon finom, kiadós adagokat kaptunk. Merem ajánlani, nekem is egy miskolci barátom ajánlotta.
2015. augusztus 25.barátokkal járt itt 45 Pizzázni ültünk le a teraszon. A pincér rögtön észrevett bennünk, és a rendelések után hamarosan meg is kaptuk a pizzánkat. Mindenkinek ízlett a sajátja és - pedig nem vagyok kis étkű - nem bírtam megenni az egészet. Az étterem és a mosdók tiszták. Merem ajánlani mindenkinek ki arra jár és pizzára vágyik.
Az árak sem elrugaszkodottak, sajnos nem fogadnak el Szép-kártyát, de megéri betérni.
2015. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 45 Kirándulás után tértünk be vacsorára, és nem bántuk meg. Előzékenyen átrendezték részünkre az asztalokat, mivel heten voltunk. Kedves volt a kiszolgálás és rugalmas. Gyorsan ételhez jutottunk, ami finom és tartalmas volt. Senki nem panaszkodott, hogy éhes maradt, bár az adagok elfogytak, ami kisebbik fiamnál nem jellemző.
Fizetéskor sem lepődtünk meg, az árak normál vendéglői árak voltak, és még szép kártyát is elfogadnak.
2015. augusztus 19.a párjával járt itt 55 Párommal ebédelni tértünk be a helyiek tanácsára, nos nem bántuk meg! Kedves, közvetlen kiszolgálásban volt részünk. Az ételek isteniek voltak és nagy adagok. Retro literes szóda nálam nagyon bejött! Vidáman töltöttük el az időt a hangulatos és tiszta étterem részben (kockás abrosz és sok virág).
Bármikor, ha arra járunk ott eszünk, mert családdal és párosan is egy élmény!
2015. augusztus 19.a párjával járt itt 45 Párommal ebédeltünk itt, és nem csalódtunk. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás udvarias, figyelmes. Bent ültünk le, így a terasz hangulatát nem ismerem, de az étterem elegáns és tiszta. Az adagok nem óriásiak, de jól laktunk. Nem az olcsó, de még nem is a "hűdedrága" kategóriába tartozik.
Egy alkalmi vacsorához, vagy ebédhez bátran ajánlom, a családi falatozáshoz kissé merev.
2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 35 A kiszolgálás és az étel átlagos. Menüztünk a családdal vasárnap. Az étterem teraszán ültünk le, amit nem mondanék romantikusnak. Kisesebbik fiam bujkálás közben begyűjtött pár pókot hálóstól, ami egy kert-helységnél nem lenne furcsa, itt csak a mennyiség volt több a kelleténél. A leves finom volt, de csípős (ami gyerekeknél negatív).
A fő étel és a süti igazi menzás koszt volt, enyhén ízetlen, jellegtelen. (Bocsi a rizs az finom volt! ) Ami pozitív, hogy elfogadnak Szép kártyát.