2016. december 17.barátokkal járt itt 55A héten voltunk újra a Repeta bisztróban ebédelni a barátainkkal, és mint mindig, most is csak jót tudok írni. Az új heti ajánlatot kóstoltuk meg, roston csirkemell olvasztott sajttal, ropogósra sült sonkával, salátával és rozmaringos törtkrumplival. Nekem ez lett az új kedvencem! Na meg a tejszínhabos krémkakaó! ! Köszönjük, hogy mindig ilyen finomságokat ehetünk nálatok! !
2016. november 27.barátokkal járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat tegnap este,a személyzet minden tagja kedves volt és segítőkész, az ételek nagyon finomak voltak és nem is kellett sokat várni rá! A krémes, amit az egyik felszolgáló ajánlott 5*-os! ! ! Neki külön köszönjük a segítséget! Nem is értem a negatív kommenteket. . :( bátran ajánlom a helyet mindenkinek, mi is biztos visszatérünk még! :)
2016. május 19.családjával járt itt 55Sokszor voltunk már itt, családdal, barátokkal. Minden alkalommal meg voltunk elégedve, nagyon finom ételek, széles választék, barátságos környezet. Mindenkinek bátran ajánlom!
2015. november 14.gyerekekkel járt itt 55 Mi már többször jártunk itt a nyár folyamán és rendszeresen rendelünk is. Imádjuk az összes ételt, de mióta pizzátok is van végképp függők lettünk :-) Igaz a kiszállítási idő mostanában kicsit megnőtt, de ez arra enged következtetni, hogy egyre többen választanak titeket.
A kiszolgálás továbbra is 5-ös, a lányok már szinte minden extra kívánságunkat tudják fejből :-) jó nálatok vendégnek lenni! Gratulálunk és így tovább!