2014. március 11.családjával járt itt 55 Egy nőnapi ebéd keretében látogattuk meg ezt a nemrég nyílt éttermet Sopronban. Ahogy beléptünk, már a hely meleg színeivel, az alkalmazottak barátságos megnyilvánulásaival azt a gondolatot ébresztették bennem: jó helyen járunk. Az étlapon bőséges pizza és kevesebb más jellegű étel szerepel, ezek közül sok--hűen a hely jellegéhez és elnevezéséhez--horvát specialitás.
Első megérzésem nem volt csalóka, nagyon finomakat ettünk, nagyon kedves, illedelmes pincér szolgálta fel az ételeket s italokat. Egy szolid tamburazene azért fokozta volna a hangulatot, de így is nagyszerűen éreztük magunkat. Máskor is jövünk.
2013. december 27.családjával járt itt 55 Családunkban szokás, hogy karácsony másnapján étteremben ebédelünk. Ez évben is így tettünk, s a már régen tervezett Csőszkunyhóra esett a választásunk. 6-an érkeztünk, s mindenki más ételt rendelt, így bőséges tapasztalattal távoztunk az étteremből, igaz kicsit később, mint ahogy gondoltuk.
Tehát: az ételek minősége, mennyisége, "milyensége" kiváló volt. Mindünknek nagyon ízlett minden. Ám borzasztó hosszan kellett várakoznunk. Már a levesre is sokat vártunk, nagyon sokat, a második fogás hasonlóan hosszan váratott magára. Ez majdhogynem elvette már a kedvünket, de az ételek finom volta, a barátságos pincér, a barátságos árak aztán mégis megenyhítettek minket. Ha sok időnk lesz máskor is jövünk.
2013. június 26.a párjával járt itt 45 2012 nyarán töltöttünk 4 napot a szállodában. A személyzet nagyon kedves, megfelelően közvetlen a vendégekkel. Nagyon finom és bőséges mind a svédasztalos reggeli, mind pedig a menüválasztásos vacsora. A szálloda tiszta és rendezett, az udvar gondozott és sok lehetőséget kínál.
A wellness részleg nagyon hangulatos és rossz idő esetén is megfelelő kikapcsolódást nyújt, csakúgy dícséret illeti a masszőrhölgyet. Két "negatív" észrevételem lenne: nagyon messze van a belvárostól, szívesen töltöttük volna az estéinket a sétálóutca programjain egy finom pohár bor mellett, de erre semmilyen közlekedési alternatívát nem tudtak ajánlani. ( Ez nem csak a szálloda hibája! ) A másik, hogy első nap elromlott a tv, amit aztán nem sikerült megjavítani a 4 nap alatt sem. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek!
2013. június 26.családjával járt itt 55 Nagyon kellemes élmény volt mind a hely berendezése, hangulata, mind pedig az ételek minősége, mennyisége, tálalása. S ehhez még hozzájött a pincér (tulaj? ) megnyerő modora, nem tolakodó, de mégis jelen lévő érdeklődése. Az is tetszett, hogy a hely megőrizte a kisváros hangulatát.
Mivel forgalmas út mellett található, arra is figyeltek, hogy a gépkocsival érkező vendégek részére az udvarban biztosítsanak parkolási lehetőséget.