2014. június 8.gyerekekkel járt itt 25 Én a családommal jártam itt és nagy csalódás volt. elég kicsi az adag a többi éttereméhez képest,pedig nem vagyunk nagyétkűek,egy gyerek nem lakik jól vele nemhogy egy felnött. Mikor voltunk két asztalnál voltak és 5 pincér ha jól emlékszem. még ketten ettünk az asztalnál és a pincér elkezdte elhordani a többiek tányérjait a fejünk felett.
amit bukóságnak tartok. csalódtam többet nem megyünk biztos:-( nem hiszem el hogy annyira sűrgös volt leszedni az asztalt miközben ettünk.
2014. május 25.gyerekekkel járt itt 45Segítőkész gyors pincérek finom ételek.ajánlom mindenkinek.voltunk már itt tavaly is és tudtuk mire számíthatunk és nem is csalódtunk.ha valahol sokan vannak az elég jó jel szerintem.nagy a választék is mindenki talál magának valót.nem kellett sokat várnunk se ez jó dolog mikor az ember 2 éves gyerekkel van.
2014. május 25.barátokkal járt itt 15 Ilyen rossz helyen még nem jártam. Miniatűr lift. Az étel ehetetlen szinte és ezért 2500ftot elmernek kérni. A rizs olyan száraz kemény volt hogy senki nem ette meg. Mert olyan volt mintha a zacskóból szórták volna a tányérra. Ebéd elég szegényes volt egy gyerek nem lakna jól azzal az 1dl levessel.
és még ráadásul a hölgy azért volt odaállítva nehogy valaki repetázzon. egy hölgy szeretett volna még enni és az őr rászólt hogy nem lehet. ez durva ilyet nem tehet meg senki mert azzal vendéget veszítenek! Még ilyen hozzá állást soha nem tapasztaltam sehol sem. Amúgy érezni ahogy mozog az épület viharos szél volt és hideg volt kint. fűtés nem volt igy bent is hideg volt és a szél is befújt csak úgy mozgott a függöny. ja és 4 percet késtünk és nem kaptuk meg a járó kuglófot. holott a szomszéd asztálnál még ették javában.
2014. május 25.gyerekekkel járt itt 55 Májusban jártunk itt 3 napig voltunk. 2 éves gyerekkel és elégedettek voltunk nagyon finomak voltak az ételek. szép volt a kilátás. udvarias a személyzet és a recepciós hölgy is nagyon segítőkész. még idén vissza szeretnénk menni. sajnos kint rossz idő volt viharos, de mégse bánkódtunk hogy bent kellett lennünk.
szerintem mindenki megtalálhatta a neki tetsző ételt mert szerintem volt választék és finom is volt minden.