2017. április 3.gyerekekkel járt itt 55 Maximálisan megvagyunk elégedve! Családoknak ideális hely,minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. Harmadik éve lesz idén,hogy ismét birtokba veszünk a középkori városrészben ,egy családi lakosztályt. Egy észrevétel azért van,a különböző programokra,foglalkozások,sajnos nem ingyenesek.
Egy négytagú család,nem kevés pénzt hagy a szállodának,szerintem lehetne ingyenes ,legalább a gyerekekkel való foglalkozás. Egyébként csak ajánlani tudom mindenkinek. Fantasztikus,Csodálatos,Hangulatos! ! !
2015. február 14.a párjával járt itt 453 kellemes napot töltöttem életem párjával! Az ételek hagynak kivetnivalót,de kisebb hiányosságok ellenére,megelégedve tértünk haza. (P. l: Rossz ping-pong ütők,az ajtók,ablakok rosszul záródnak,a fürdő szobai fogasok lepotyognak)Ezek nem nagy dolgok csak egy kis odafigyelés! Ajánlom mindenkinek, a kazamata nagyon jó!
Tisztelettel: Szabó Hajnalka.
2015. január 6.gyerekekkel járt itt 55Sziasztok! Szabó Hajni vagyok,családi nyaraláson voltunk vendégei a szállodának. Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk,mint felnőttek,mint gyerekek. A személyzet segítőkész,a wellness nagyon jó,és a gyerekprogramok kifogástalanok. Az ételek mennyeiek! Szóval összefoglalva csodás 7nap-6éjszakát töltöttünk a hotel piroskába! ! ! Csak ajánlani tudom! Üdv: Hajni.
2013. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 25 A takarítás abból állt, hogy reggelente kaptunk 2tek. WC-papírt. A reggeli gyakorlatilag mindennap ugyanaz,a vacsora silány és mindkettő kevés. Amikor ezt szóvátettem az étteremvezető azt mondta,hogy hazudok. A TV 1. -naptól rossz volt,szóltunk de nem történt semmi. A 4-ből 2 lepedő lyukkas,az egyik ágy szakadt volt.
A személyzet flegma és lesajnáló. A vonat éjjel-nappal 70km/h-val száguld az ablak alatt. A parkolásért megpróbálnak pénzt kérni,ping-pong,billiárd,szauna fizetős. Az értékelésem 10-es skálán:értékelhetetlen. tragikomikus,csillagos nulla. Ne menj ide ingyen sem!