2015. augusztus 11.a párjával járt itt 55A hely nagyon hangulatos. Az ételek nagyon finomak voltak, a pincérek kedvesek, villám gyorsan megkaptuk az ételeket.
2015. február 4.a párjával járt itt 55Hamburgerezni tértünk be ide. Első látásra megtetszett a hely az egyedi neve alapján. A belső tér is kellemes volt. A halk zene ami szólt, még egyedibbé teszi a helyet. A székek, asztalok kényelmesek, jól el lehet férni. A kiszolgálás kedves, segítőkész és viszonylag gyors is volt! ;)
Desszertek közül a brownie-t kóstoltam meg, nagyon finom volt! :)
2015. február 4.a párjával járt itt 55Egy ízletes burgerre vágytam... hát megkaptam. :)Nem egy hatalmas burger, viszont szerintem nagyon finom. Menüben, sültkrumplival 1600 Ft-ba kerül. A sültkrumpli is nagyon finom és érezhetően friss volt, pont kellemesen sós ízű!
A kiszolgálás kedves volt és gyors.
Ha arra járok, még biztosan betérek hozzájuk!
2014. szeptember 20.barátokkal járt itt 25 Baráti társasággal érkeztünk, mivel többen voltunk, mint ahány ágy, így valakiknek pótágyon kellett volna aludni, amiről azt a tájékoztatást kaptuk, hogy megoldható. Épp csak azt nem tették hozzá, hogy csak koszos, büdös szivacs matracot tudnak adni pótágy címszó alatt. Az ágyneműről ne is beszéljünk, mert az biztos, hogy nem voltak tiszták!
! ! Érezni lehetett hogy abban már valaki aludt. . . . és utána nem mosták ki! Undorító. . . . A törölközők szintén használtak voltak! Mindenhol pókok, pókhálók, bent a házakban is! Szóval lehet, hogy első ránézésre gyönyörű a hely, de ezzekkel mindent elrontanak. Senkinek nem ajánlom, csak az menjen oda akinek, tényleg nincsenek igényei!
2014. augusztus 16.a párjával járt itt 55Kellemes, hangulatos hely, finom ételek! A kiszolgálás gyors és kedves! Teljesen meg voltunk elégedve. Mi nem veszprémiek vagyunk, így most jártunk ott először és véletlenül botlottunk ebbe az étterembe. Nagyon meleg volt, de az étterem teraszán a fák és a napernyők alatt egy remek ebédet fogyaszthattunk el. Köszönjük szépen!
2014. július 21.a párjával járt itt 45 Rendeltünk és helyben is fogyasztottunk már. A rendelést nagyon gyorsan kihozták, igaz nem lakunk messze az étteremtől! Finom és ízletes ételeket kaptunk, nagyon finomak a leveseik! ;) az étterem belül két szintes, elég nagy a hely nagyobb társaságoknak is!
Ami számomra zavaró volt, hogy nagy volt a jövés-menés mivel a futárok ugyanott veszik át a rendelést, ahol az étterem rész is van, de lehet csak rossz helyre ültünk. Ezenkívül nagyon-nagyon meleg volt bent. , szinte folyt rólunk a víz. Kérdeztük is, hogy klíma esetleg ventillátor van-e, mire a pincér csak megvonta vállát, hogy van, de nem megy. Hát köszi. . . . Ha nem lettünk volna marha éhesek erre váll rándításra felállunk és eljövünk. Az ételek persze ismét finomak voltak, de a 600 fok miatt próbáltuk gyorsan megenni, hogy szabaduljunk!
2014. július 15. járt itt 55 Sokszor rendeltem már Pizzát, mindig kifogástalan minőséget kaptam. A többi étel is nagyon finom és hatalmas mennyiséget adnak! Rendszeresen rendelünk innen illetve van mikor az étteremben fogyasztjuk el a hétvégi ebédet. A kiszolgálás korrekt és figyelmes. Eddig még sosem csalódtam.
Az étterem nem a legjobb helyen van sajnos az út mellett, de hát tökéletes nem lehet minden! ;)
2014. július 10.a párjával járt itt 55Többször rendeltünk és helyszínen is fogyasztottunk már. A pincérek kedvesek, segítőkészek. A házhoz szállításnál mindig pontosak, ha véletlenül késnek, mert pl. sok a megrendelés mindig ránk telefonálnak, és tájékoztatnak! (átlag 1 óra a kiszállitás hozzánk a 11. kerbe) Mi nagyon meg vagyunk elégedve velük! Az ételek finomak ! Ha sushi akkor Papírtigris!
2014. június 18.a párjával járt itt 55Amikor először megláttuk ezt a helyet azonnal tudtuk ide be kell mennünk! Gyönyörű kívül-belül. Egyből nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk. Kedves, udvarias a kiszolgálás és az ételek is nagyon finomak voltak! Pároknak, nagyobb családoknak, társaságoknak is bőven van hely. Bármikor visszatérnénk egy jó gulyásra! ;)
2014. június 18.a párjával járt itt 25 Összességében nagy csalódás volt a hely. Először jártunk itt bár nagy sushi kedvelők vagyunk. Az árakat tudtunk, hogy nem a legalacsonyabbak, de gondoltuk igazán finoman kapunk a pénzünkért. Az ízzel és a minőséggel nem is volt baj, a mennyiséggel annál inkább. Nevetséges, amennyit a tányérra mernek tenni!
Ezenkívül, mikor megérkeztünk, rajtunk kívül senki nem volt az étteremben, pár perc mùlva érkezett a mellettünk lévő asztalhoz szintén egy pár. A rendelést tőlünk vették fel először majd utána tőlük. Ezek után több mint 1 óra várakozási idő következett, miközben a mellettünk ülők ( akik hangsúlyozom később jöttek) már rég jó izűen ettek! Nem kértünk semmi extrát, nem szabadott volna ennyit váratni minket! A legnagyobb bosszúság a fizetéskor jött. Sokat járunk étterembe, tehát tudjuk a borravaló adásainak "szabályait". Az egy dolog, hogy nem vettük észre, hogy az étlapon bárhol is fel lett volna tűntetve, hogy szervíz díjat számolnak fel, de az hogy a pincér erről nem tájékoztat( mert hogy jobb helyeken erre külön felhívják a figyelmet) amikor a végösszegnél még plusz 10%-al többet mondunk az felháborító! Az egyik legnagyobb lehúzás ez az étterem! Sajnos az ízek nem kárpótolnak a rendkívül rossz hozzáállás miatt! Senkinek nem ajánlom az biztos!