2016. május 5.barátokkal járt itt 25 Régóta dédelgetett álmom volt,hogy eljussak Dobogókőre,oda,ahol a föld szíve dobog. Interneten "akadtam" rá a panzióra. Képek alapján megtetszett,jó áron volt,"lecsaptam" rá. Még szerencse,hogy maga a környék mesés volt. . . a csend. . . a nyugalom. . . mert sajnos a panzió hatalmas csalódás volt.
A fogadtatás is elég mogorva volt,a 3 acsargó kutyáról nem is beszélve. A szoba berendezése még elfogadható is volt,sőt még a tisztasága is. . . valószínű azért,mert a szobánk az emeleten volt és ide nem jártak fel a kutyák. A földszint siralmas volt. . . 3 kutya "élt" a panzióban,szabad bejárásuk volt az étterembe is,minden tiszta kutyaszőr volt,az asztalok morzsásak,a terítők foltosak,a kávéscsésze mosatlan. Vacsorára mindkét levest ettünk,ami igazán nagyon finom volt. Viszont a reggelire feltálalt rántotta ehetetlen volt,érzett az ízén,hogy abban az olajban sütötték,amiben előző este a szomszéd asztalunknál feltálalt halat. . . . Dobogókőre máskor is szeretnék elmenni,de biztos,hogy nem ebben a panzióban fogok megszállni. . .
2016. május 5.a párjával járt itt 55 A Calimbra Wellnes Hotel páratlan választás párral utazóknak. A környék gyönyörű,hatalmasakat lehet sétálni,hegyre fel-hegyről le. A recepción kedvesen fogadtak bennünket. A szobába belépve a franciaágy mérete lepett meg elsőként. . . hatalmas volt. . . :) de a szoba egész berendezése nagyon tetszett. Tágas,kényelmes,minden igényt kielégítő.
A hotel tisztasága semmi kivetni valót nem hagy maga után. A wellnes részleg is nagyon megnyerő,többféle szauna,gőzkamra,dézsazuhany,sószoba található,viszont legalább még egy medence elkelne bent. . . . Svédasztalos reggelit választottunk,ami nagyon bőséges volt,tényleg terülj-terülj asztalkám. Soha nem ittam még a reggelihez pezsgőt. . . itt igen. Vacsorát az étlapról választottunk,de itt is ajánlanám a félpanziót. Összességében nagyon elégedettek voltunk a hotellel,a szolgáltatásokkal,még kedvezményes barlangfürdő belépőt is lehetett vásárolni. Bár árban nem tartozik a legolcsóbbak közé,de mindenkinek csak ajánlani tudom.