2022. február 15.a párjával járt itt 45 Szép szálloda a Hotel Granada! Jó helyen fekszik, távol a város zajától! Csendes hely, ahová a madár is hátizsákkal jár. :-)
Itt biztos nem szenved senki a közúti forgalom hangjaitól. Nagyon jó a színek összhangja, a lépcsőházi fordulókban, jól látható felületen tetszetős képek vannak elhelyezve.
A szobával is maradéktalanul elégedettek voltunk! Ezek mellett még a szálloda egyik legfőbb erőssége a konyha! Ismeretlenül is gratulálok a szakácsnak! Minden lehetséges ételt végig kóstoltunk, a legnagyobb megelégedettségünkre! Remekül főznek itt! Részemről a wellness is rendben volt, bár néhány nyugággyal lehetne több. A jó fekvésnek ( amit az elején említettem) hátul ütője, hogy kocsi nélkül esélytelen ide jönni. Egy kiflit, ásványvizet venni a közeli boltban, szóba sem jöhet.
2017. december 26., kollégákkal járt itt 45 Céges rendezvény keretében jártam ebben a négy csillagos hotelben pár hete a kollégáimmal. Én jól éreztem magam, a szálloda hozza a besorolás szerinti minőséget. Nagyon tetszett a mindenhol megnyilvánuló tisztaság, és az, hogy sehol sem volt a lelakottság, kopottság érzése még nyomokban sem! Nagyon kellemes volt a meleg vizes medence bent is, és kint is.
Kipróbáltam a sószobát,és a szaunákat egyaránt. Egy rossz szavam sincs rájuk. A személyzet udvarias, a kiszolgálás megfelelő volt. Az étterem a másik épületben volt ( két épületből áll a szálloda), de csak át kell menni egy úton, szóval nem távolság. Az étkezés félpanziós volt, svédasztalos reggeli és vacsora, de nem a klasszikus értelemben. Vacsoránál nem az ember szedett magának, hanem ott állt egy pincér, és ő mert a vendég tányérjára. Én úgy láttam, hogy ebből kifolyólag nagy sor torlódott fel előtte, és sokszor nógatni kellett, hogy ugyan merjen még! Vagy kétszer is sorba álltak az ember. Ettől eltekintve elégedett voltam a szállodával!
2015. október 11.a párjával járt itt 45 Feleségemmel voltunk 2 éjszaka/3 napos kiruccanáson a szállodában ősszel. Csak jót tudok mondani általánosságban, persze volt ami jobban, volt ami kevésbé tetszett. Először is a személyzet hozzáállása nagyon szimpatikus volt! Udvariasak, segítőkészek, kedvesek voltak, le a kalappal! A szálloda elhelyezkedése ideális-bizonyos szempontból.
Alig tíz perc sétára a központ-tol, és egyúttal a Balaton part is csak egy ugrás. Tehát szinte minden az ember szájában van. Mi ősszel voltunk, a Balaton felőli oldal pihentetően csendes volt, semmi nem zavarta az embert. Sajnos a városközpont felől már nem a csend jutott el hozzánk. Közel a vasútállomás (is), így minden alkalommal behallatszott a"vonatok kattogó zaja", plusz a reggel 6 órai harangszó! Aki éberen alszik, erre biztosan felkel. A szobánk is rendben volt. Tiszta, meleg színekkel operáló berendezés, nagy piros pont az erkélyért! Az étkezés minőségével és mennyiségével elégedettek voltunk, erre nem is vesztegetek több szót. A wellness részleg, na igen. A szaunák rendben voltak, de azért a fürdési lehetőséget kicsit kevésnek találtuk. Egy kellemes vizű nagy medence és egy-bocsánat-lavórnyi pezsgőfürdő igyekezett az ilyen irányú igényeket kielégíteni. Lehet, hogy csak én találtam szűkösnek, de feleségemmel ketten épp hogy elfértünk benne, pedig nem vagyunk kövérek.
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen pozitív értékelését. Sok szeretettel várjuk vissza szállodánkba.
Üdvözlettel:
2015. október 14., , SunGarden Wellness Hotel
2014. február 1.a párjával járt itt 55 Párommal voltam egy három nap-két éjszakás csomagot igénybe véve a szállodában. Az épület nagyon tetszett, különösen belül! Jó a színek összeválogatása, a bútorok, festmények és egyéb berendezések harmonizálnak egymással,
látszik hogy igyekeztek egységes keretbe foglalni az egészet! Ez egyaránt igaz a közös terekre, és a szobákra is!
Le a kalappal a belső építész előtt! Mindenhol tisztaság, ápoltság uralkodott. Nagyon bejött a wellness részleg is! A római kori miliőt idéző faldíszítések hangulatossá tették ezt a részt. Nem utolsó sorban szép kilátás nyílt innen a Dunára. A szobával is elégedettek voltunk, csak azt tudnám róla írni, amit a belső terekről! Két dolgot viszont megemlítenék, ami másoknál is elhangzott: a szoba levegője használatba vételkor hogy úgy mondjam büdös volt! Szerintem ez a központi légfűtésre, vagy szellőztetésre fogható! Utána már nem éreztük, de elsőre elég kellemetlen volt. A távirányító is talán megérdemel egy elemcserét, másra aligha fogható az 1 méteres hatótáv és az alkalomszerű működés. A reggeli és a vacsora mennyisége, illetve a választék minden esetben kifogástalan volt. Ha valami a vége felé járt, azonnal pótolták. Dióhéjban ennyi!