2022. augusztus 7.a párjával járt itt 55mindennel megvoltunk elégedve,az étkezés az ételek kifogástalan változatos és böséges,a személyzet aranyos segitőkész,hab a tortán hogy
a strandbelépő mindennapra hozzátartozott a nyaralásunkhoz. a strand kényelmes sétával 200m-re található.
Összeségében csak jót és pozitivumot tudok mondani az itteltöltött hatnapra.
Holiday Hotel Csopak válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését! Örülünk, hogy jól érezte magát nálunk, bízunk benne, hogy visszatérő vendégünk lesz.
2022. augusztus 9., , Holiday Hotel Csopak
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 55Első osztályú kiszolgálás,udvarias,készséges személyzet,bőséges és nagyválasztékú reggeli ebéd és vacsora kinálat aszakácsokat csak dicsérni lehet.
A szobák komfortosak tiszták és panorámás kilátás nyilik a hegyekre sajnos a sok fátol adunai panorámától ez megfosztott minket.
Thermal Hotel Visegrád válasza
Kedves Endre! Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk itt tartózkodása alatt szerzett észrevételeiket. Igyekszünk nagy figyelmet fordítani szálló- és fürdővendégeink véleményére, és célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk, melyekkel kellemessé tehetjük szállodánkban, illetve wellness részlegünkön való tartózkodásukat.
Bízom benne, hogy hamarosan újra szállodánk vendégeként üdvözölhetjük Önöket. Üdvözlettel: Paczné Nagy Zsófia Guest relations manager
2018. szeptember 17., , Thermal Hotel Visegrád