2016. május 15.a párjával járt itt 55Mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk. Az ételek, a kiszolgálás, a tisztaság kifogástalan volt. A párom egy levest és egy főételt evett, én pedig pizzát. Minden nagyon ízlett. A helyiség hangulatos és rendezett. Igazán kellemes légkörben elfogyasztott ebéd volt.
2016. május 15.egyedül járt itt 55Az étterem a vietnámi ételek széles választékát kínálja. A levesek nagyon finomak, sehol nem ettem még ilyen finom Pho levest, de a kedvencem a marhahús leves "Hue" módra. A felszolgáló figyelmes, a kiszolgálás gyors. A mosdó tisztasága némi kívánnivalót hagy maga után, de ezt a nagyszerű ételek és kiszolgálás kompenzálják.
2016. május 15.a párjával járt itt 35Már többször jártunk itt. A választék nagy és az ételek is finomak, főleg a tészta szószok. Ár/érték arány szempontjából teljesen rendben van. A grillezni való hús néha csimbókos és válogatni kell belőle.
A pincérek nem igazán vannak a toppon. Maguktól ritkán veszik észre, hogy le kellene szedni a szennyest az asztalokról.
2016. május 15.a párjával járt itt 55Szuper ár-érték arány. Ebédelni voltunk itt a párommal. Kissé sokan voltak, de ez semmi különösebb problémát nem okozott. Az elfogyott fogásokat gyorsan visszatöltötték. A személyzet kedves és figyelmes. A választék nagy és minden étel, amit csak kóstoltam nagyon ízletes volt. A libamájpástétom és a raguleves eszméletlen finom volt! Csak ajánlani tudom ezt az éttermet.