2018. szeptember 6.barátokkal járt itt 55Isteni finom,csak ezért megyek vissza Gyulára legkozelebb ebben biztos vagyok! 1200 ftbol menük ,óriási finom burger,finom házi limonádéval,egyszerűen tökéletes minden! Ülőhely lehetne több, de sajnos minden hely ki van használva,tehát ez max elköltözéssel lehetne kivitelezhető,ezért elnézzük :D
Kiszolgálás gyors. kedves. remek minden. Köszönjük !
2018. január 13.családjával járt itt 55Kifejezetten az ő Éger boruk miatt szerveztem a család nyaralását Egerbe.Amint bementünk fel is ajánlottak egy akciót,ennek a sztorinak az örömére, és ingyen kostolókat is kaptunk,nem is keveset, 1-1 dl-t! Amig máshol két kortyért is 600ft-t voltak képesek elkérni...Kiszolgáló hölgy nagyon kedves.
2018. január 13.családjával járt itt 55 Tavaly nyáron 3 napot töltöttünk Egerben a családommal és a párommal, étteremnek első nap ebédkor a Cortadoba tértünk be, nagyon tetszett a hangulat, az ételek nagyon finomak voltak, a saját készítésű ketchup és majonéz isteni volt, a hamburgerek óriásiak és nagyon nagyon finomak. a kész ételek nagy adagok és szintén isteniek.
Másnap szintén nem találtunk ennél jobb helyet, így hát ide tértünk vissza. Hétvégéhez képest kevesen voltak, aminek miértjét maximum az árakra foghatom. A kiszolgálás kedves és gyors. Ha legközelebb arra járok egészen biztosan itt fogom telerakni a pocakom :D
2018. január 13.barátokkal járt itt 55 Az étel ízletes,bazsalikomos paradicsomot ettem, ám köze nem volt a hagyományos paradicsomleveshez, mindenféle zöldség belevolt vágva,tetején jó sok parmezánnal-isteni volt! A hambi rantotthús alapú, én korn babyset ettem,azt hiszem ez volt a neve. Nagyon ízletes volt a saját szósz benne, mindnekinek ajánlom, ezer százalék hogyha a városban járok,nem más [moderálva - a szerk.
], és társai,hanem ez lesz a célpont,hisz hasonló árakon,sokkal jobb és egészségesebb ételt ehetek. leves 5-600, hambi 1000 körüli áron fut.