2017. január 12.családjával járt itt 15 Január 8-tól-10-ig voltam a szálloda lakója! Azért írom kis betűvel és méghozzá négycsillagos? Mert el nem tudom képzelni hogy jutott hozzá! Érkezésünkkor zárt kapu fogadott bennünket,ami előtt 10 percig álltam a hidegbe nyomtam a csengőt senki nem jött ki! ! Végül a kiabálásomra elő jött egy hölgy aki nem köszönve megkérdezte be akarok-e menni!
! Igen mondtam szeretnék,erre a kocsit hagyjam kint az utcán majd utóbb beállhatok ha ad a kapuhoz kulcsot! Mert kiderült végül hogy a négy csillagos szállodába Ö a recepciós portás takaritónő felszolgáló stb ! A szobát udvaron egy vaslépcsőn lehetett megközelíteni,és a szauna is egy nyitott folyósórol nyíllott,ami egy faház volt az eleje zuhanyzó nem volt benne,a szobánkba kellett futkosni lezuhanyozni! ! Az udvaron volt egy dzsakudzi amihez újból 14lépcsön kellett lejönnünk ,első nap még meleg volt de nem volt benne fertötlenítő a második nap hideg volt sem mi sem egy másik család volt rajtunk kivül,nem tudtuk használni,és koszos volt belülről az ülőke! A gyertyafényes dzsakudzizás ami benne volt az árba,szóba sem jött! ! ! A reggeli ami svédasztalos volt ,egy másik helyről hozták? Nem érdemli meg hogy komentáljam! ! ! A Hölgy se azt hogy jó reggelt,se azt hogy egészségükre nem hagyta el a száját! ! ! Én nagyon sok helyen jártam már mivel nyugdíjas vagyok majdnem minden hónapba megyünk wellnes szállodákba és persze apartmanokba is kirándulni stb de ilyen lehetetlen helyen nem voltam! ! Az a gond hogy ez egy magánháznak megfelel,a Balaton partján van,és persze nyáron tavasszal de télen? Még szerencse nem esett nagy hó mert nem tudtunk volna lejönni a meredek lépcsőn ami a szabad ég alatt volt! ! ! Ide senkinek nem ajánlom hogy eljöjjön ! ! És még 2000forintot fizettem hogy beállhattam az udvarba! ! ! Siófokhoz legalább 4 kílóméter! Ami jó volt a szoba! ,igaz 12nm és ebbe benne volt egy kis szekrény ami volt a konyha ,a fürdőszobába gyerek vécé volt,egy 100kg ember nem tudott volna rá ülni a szűk hely miatt sem! De tiszta volt és meleg! ! Még szerencse hogy megúsztuk hogy nem betegedtünk meg! ! Sajnálom azt a két napot mit itt kellett töltenem! ! És persze ha nem ajándékba kaptam volna és nem lett volna kifizetve előre azonnal haza jöttem volna! !
2015. november 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Most jöttünk meg ismét a Panoráma Hotelből,ahol már sokat voltunk és még szeretnénk is menni! ! ! Minden most is szuper volt! ! ! A színvonal ép olyan jó mind mindig! ! ! ! Mindennel meg voltunk elégedve,kedves a személyzet ami már nekünk az is fontos! ! ! ! A wellnesst használhattuk az elutazásunk napján is délutánig,ami azt jelenti hogy a 2 éjszaka 3 nap tényleg annyi!
! ! Mindent köszönünk! ! ! További sok vendéget és jó munkát kívánunk a Hotel dolgozóinak! ! ! Mindenkinek ajánlani tudom! ! ! !
Nagyon jól éreztük magunkat! ! ! ! Igaz szép időt is sikerült ki fogni! De mi mindennel meg voltunk elégedve! ! ! A szállodai elhelyezés,mi erkélyes szobát kaptunk nem kellett rá fizetnünk,mindenki nagyon kedves volt,az étterem kifogástalan,a wellnes nagyon jó! ! ! Kedvezményes kuponnal voltunk! ! !
Jövőre is fogunk menni állítólag márciusban is lesz ilyen ajánlat! ! ! ! Köszönjük a személyzetnek a kedvességüket! ! !
2014. december 29.a párjával járt itt 55 Én olvasom a sok rossz értékelést! Mi már háromszor voltunk a szállodába,de mindig és mindennel megvoltunk elégedve! Igaz nekünk már megadatott,hogy hét közbe tudunk menni mivel nyugdijjasok vagyunk,igy mindig ki fogjuk hogy kevesen vannak! Igy mi mindig jól érezzük magunkat! Sajnos egy ekkora nagy szállodához kicsi a wellness,de ha a képeket megnézik ott minden rajta van!
Azt kapjuk amit látunk! Más meg a panoráma,az étkezések,tisztaság stb minden jó! Ha valaki jól akarja magát érezni és igy indul el,nem a hibákat keresi,garantálom minden a legnagyobb rendbe! Mi most is januárba ide fogunk menni! Ára nagyon jó! Nincs olyan wellness szálloda ahol ne találnánk hibát ha keresnénk! Kár lehuzni ennyire a szállodát!
2014. december 9.a párjával járt itt 45Januárba voltunk a hotelbe! A személyzet kedves volt! Minden nekünk jó volt,mivel hét közben voltunk a hotelbe! Igy kényelmes volt,talán tizen ha voltunk! Ha többen lettünk volna biztos már gond lett volna a wellnes igy kellemes volt! A reggeli jó volt a vacsora hagyott kivetni valót! Egy felújitás ráférne a szobákra! Összességében ennyi!
2014. november 24.a párjával járt itt 55 Ebben az évbe már harmadszor töltöttünk el pár napot itt! Azért jöttünk ide már többször,és még fogunk remélem,mert mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Ebben a szállodába,több szállodából,tanulni jöhetnének a vezetők:Vendég fogadásból,udvariasságból,tisztaságból,Ár/érték arányból,de legalább az igazmondásból:Azt kapjuk ha valahova megyünk amit meghirdetnek,mert sajnos sok helyen nem igy van!
Ebben a szállodába minden tökéletes volt,mindennel megvoltunk elégedve! Nekünk a wellness a legfontosabb és itt minden volt amire vágytunk! Köszönjük!