2021. június 30.gyerekekkel járt itt 55 Mintha a Nagymamámnál ettem volna. . . . A húslevesben a csirke biztos, hogy még reggel kotkodácsolt, a levesnek leves íze volt nem vegeta. . . a másodiknál a saláta friss ropogós volt, a tökmagolajjal nagyszerűen párosult. A rántott húsnak igazi íze volt nem a mű, amit több étteremben is felszolgálnak.
A hely csodás, nagy kellemes a környezet, és a nagy a nyugalom, mindenkinek ajánljuk. Nincsen étlap, hanem mivel mindent frissen készítenek, ezért pár étel közül lehet választani, ami így nagyszerű.
2021. május 4.családjával járt itt 55Családdal kerestük fel a helyet, nagyon vonzó az étterem.
A városi nyüzsgéstől távol, barátságos és udvarias a személyzet. Az ételek minősége és ízletessége kiváló, igazán nagy adagot adnak.
Az áraik kedvezőek és megfizethetőek, többször rendeltünk is elvitelre, itt sem panaszkodhatunk, mindig időben megkaptuk a rendelést.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
2020. szeptember 9.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kiválóak a pizzák, a gulyás leves kicsit drága volt, és hús sem volt sok benne. . . a hely nagyon hangulatos helyen van, a pincérek kedvesek voltak Az ételek frissek nem kellett sokat várni rájuk. A központ közepén van, az apátság alatt, nagyon tetszett a hely kialakítása.
A tisztasággal sem volt probléma, annyi kellemetlenség volt, hogy a fal mellett hallani lehetett a szomszéd házból átszűrődő káromkodást.
2020. szeptember 9.családjával járt itt 45Elhelyezkedés kiváló, nyugalom kiváló, a fürdő rész kiváló, étterem kiváló. . . . a szoba pár kisebb esztétikai hibától eltekintve megfelelő volt/penészes zuhanyzó, a falak piszkosak és foltosak voltak/
Az étterembe nagyon sokan voltak egyszerre, a vírus helyzetet nem igazán kezelték, hogy egyszerre ne legyenek sokan egy helyen. . . .
Nagyon jól éreztük magunkat!
2019. május 1.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Fürdőbe zuanyfüggöny volt, aminek az alja penészes volt, nem éppen illet a hotel színvonalához.
Nagyon kedves személyzet, nyugodt csendes szobát kértünk, meg is kaptuk.
Az ételek remekek voltak, ahogy a wellness is.
A wifi elég sokszor akadt a szobába kicsit bosszantó volt.
Nagyon jól éreztük magunkat.
2018. május 23.családjával járt itt 55Minden remek volt, ha mégis kellene írni valami negatív véleményt az az lenne, hogy olasz szálloda lévén olasz bort nem lehet kapni. . . sőt jó olasz kávét sem. . . na a kávé az borzasztó volt. . .
Mind a szállás, mind a wellness és az étterem is kiváló. . . talán még annyi, hogy a konnektorok és kapcsolok túl alacsonyan vannak, nem igazán gyerekbarát
2016. november 27.a párjával járt itt 55 Egy könnyed esti vacsorát fogyasztottunk ezen az "eldugott" de annál népszerűbb helyen. A füstöltsajtos krémleves isteni volt, még sosem ettünk ilyen finom krémlevest. A velővel töltött sertésborda is csodás volt. A hely nagyon kellemes, nincsen tömeg, és nagyon gyorsan kiszolgáltak. AZ ételek frissek voltak.
Apincér Hölgyek nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Mindeféleképpen visszafogunk még ide jönni, mert nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon finomakat ettünk. Ár érték arányban is megfelelő, hatalmas adagot kapunk a pénzünkért
2016. október 12., kollégákkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kollegákkal szoktunk menüzni járni.
Érződik a helyen, hogy egy 4 csillagos szálloda étterme.
Sítlusos berendezés, kedves és figyelmes pincérek.
Az ételek finomak, jó a szakácsuk.
Egy kicsit lehetnének nagyonnaka za dagok is.
Többféle menüből lehet választani, és van külön étlapjuk is.
Mindent összevetve csak ajánlani tudom, mert nagyon jó! !
2016. október 12.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ismerőssel szoktunk ide járni menüzni.
Nagyon finom a kajájuk, elég nagy adagot adnak. Ízletes minden, és az ár. érték arány is nagyon kedvező.
Mivel ezt rajtunk kivül más is tudja, ezért elég nehéz helyet találni, néha vadászni kell, hogy hol szabadul fel egy asztal.
A pincérek kedvesek és barátságosak.
Mindent összevetve egy kellemes ebédhez maximálisan jó.
2016. október 12.a párjával járt itt 55Feleségemmel üétünk be egy laza pizzára.
Nem csalódtunk, nagyon finom volt a pizzájuk, igazi vékony tészta a feltét is elegendő volt.
Mondjuk én erős pizzát ettem, de annyira erős volt, hogy a végére már arra figyeltem, hogy marad e a könnyeimnek elég papírzsepi.
Nagyon jól éreztük magunkat, hiszen a hely is kellemes, a kiszolgálás is jó volt.
Bátran ajánljuk