2023. január 31.egyedül járt itt 45 A hotel nagyon könnyen megközelíthető, a bejelentkezés zökkenőmentes volt. Szép és tiszta szobát kaptam, mindennel felszerelve, amit ígértek. A wellness részleg nem túl nagy , de minden megtalálható benne, a szaunáktól a masszázs, a pezsgőfürdő, az élménymedence stb. Az alkalmazottak kedvesek. Az étterem nagy, tágas, világos.
Svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora minden igényt kielégített. Nekem ízlettek az ételek. A vendégek között a nagycsaládostól a nyugdíjasig mindenki megtalálható volt. Ez nem okozott gondot mivel a gyerekek részére alakítottak ki játszótermet. Csak ajánlani tudom, mert az ár-érték arány megfelelő, máskor is szívesen mennék.
2021. október 13.a párjával járt itt 55 Vasárnap érkeztünk a hotelbe, könnyen megközelíthető. Bejelentkezés egyszerű volt, de talán nem elég információt kaptunk a recepción, mert este az étterem bejáratát keresni kellett. Úgy láttam, hogy másnak is gondot jelentett. Az ott tartózkodásunk alatt jól éreztük magunkat, a fürdőszoba tiszta volt, be volt minden készítve, fürdőköpeny, törölköző, hajszárító stb.
. . . A wellness rész is megfelelő, kényelmes pihenőtér van kialakítva. . . . . A konyha is rendben volt. Összességében elégedett vagyok