2021. november 4.egyedül járt itt 45 A szálloda remek helyen van, gyönyörű a Balaton part. A szolgáltatások teljesen rendben voltak! Külön élmény volt az éjszakai wellness! Tihany csodálatos és rengeteg látnivaló és remek túrautak vannak a környékben, amit szerintem a szállodának kicsit jobban kellene hirdetnie!
(pl: a szálloda mögül indul egy olyan túraút ahonnan bejárható a félsziget nyugati oldala és gyönyörű a kilátás a Balatonra. Remek élmény volt e-bringával bejárni a környéket! Köszönöm az élményeket! Ami kicsit lehangoló volt: a fürdőszoba csempéje, szerintem méltatlan egy ilyen szállodához.
Club Tihany Hotel válasza
Kedves Erika, köszönjük az értékelést és a kedves szavakat! Boldogan olvastuk, hogy élményteli napokat sikerült eltöltenie nálunk és örülünk, hogy szolgáltatásainkkal i elégedett volt. Bízunk benne, hogy jövőre is ellátogat hozzánk és a mostanihoz hasonló szép élményeket gyűjt majd nálunk! Üdvözlettel: Hotel Club Tihany
2021. november 5., , Club Tihany Hotel