2019. június 4.családjával járt itt 35 Egy spontán sütizés alkalmából ültünk be ide, ami azért túlzás, hiszen helyben jóformán nem is lehet elfogyasztani a süteményeket. A szomszéd étterem asztalaihoz ültünk le azzal a figyelmeztetéssel, hogy bármikor elzavarhatnak. A sütik túl édesek voltak, a kávé pedig nagyon gyenge.
A falakon elhelyezett rengeteg kupa és oklevél arról tanuskodik, hogy ez a cukrászda hajdan szebb időket is megélt.
2019. június 4.barátokkal járt itt 45 Régóta szemeztem ezzel a hellyel, de úgy voltam vele, hogy lepukkadt és füstös kocsma lehet. Kívülről sem bizalom gerjesztő és ez az érzés benn sem változik. Viszont van élet, sok fiatal és olcsó biliárd. A hangulat feljavítja a hely megítélését, olyan volt mint az egyetemista koromban gyakran látogatott diák kocsmák.
Nagy hátránya viszont, hogy beszélgetni nem nagyon lehet a zenétől, illetve kultúráltabb baráti iszogatásra se ajánlanám.
2019. május 2.a párjával járt itt 35Hatalmas választékkal rendelkező cukrászda! Mind sütemény, mind fagylalt tekintetében megtalálható az ember kedvence. Nem hiába van mindig tömeg. A kinti kiülős rész túl közel van a kocsiforgalomhoz, ezt leszámítva hangulatos lenne. A sütemények az én ízlésemnek túl édesek és kicsit érződik rajta a tömeggyártás. A fagylalt és a kávé finom. Előnye, hogy sokáig nyitva tart.
2019. május 2., kollégákkal járt itt 35Átlagos kis kocsma, vegyes társasággal. Mi elég gyakran járunk ide kollégákkal és amint láttam sokan járnak még ilyen cipőben. Ezen kívül sok a helyi alkesz és a buli előtt betérő fiatal. Az árak tűrhetőek, a boxok kialakítása tetszetős. Nyáron van terasz rész, ami rendszerint bűzölög az előző napi ittas vendégek otthagyott nyomaitól. Ami előnyös, hogy metró mellett található.
2019. május 2.a párjával járt itt 35 Valójában ez nem több egy mezei pizzaszeletes bódénál. Az ár alkalmazkodik a pizza minőségéhez, de a méretéhez nem. Mást nem is mertem kóstolni. Helyben fogyasztottuk az ételt ami elég lehangoló volt, az asztalok koszosak voltak, látszott, hogy senki nem takarítja őket.
A sorban állás is elég meredek, a forgalmas folyosón jönnek mennek az emberek, míg mögöttünk mások próbálnak enni.
2019. május 2.barátokkal járt itt 55Hangulatos söröző, sok finom cseh sörrel. Az árak is rendben vannak. Kapható a sör mellé hermelin és zsíros kenyér is. Mivel elég népszerű hely, ezért célszerű asztalt foglalni. Nekem egyedül az nem tetszett, hogy a sörválaszték nincs kiírva az asztaloknál. Tekintve, hogy a kiszolgáló az asztalnál veszi fel a rendelést ez elég furcsa. Egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom!
2019. április 28.egyedül járt itt 25 Kirándulásom után tėrtem be egy gyors ebėdre. A tulajdonosnő kedves volt, bár mikor látta, hogy bakkancsos turista vagyok akkor az üres ėtterem legeldugottabb sarkába ültetett le. Az ėtel hatalmas adag volt, de gyenge minősėg. A kiszolgáló fiatal pincėr udvarias volt, de a főpincėr rendkívül b*nkó.
Egėsz idő alatt lehetett ėrezni, hogy hiába túra útvonalra ėpített vendėglátó helyisėg, ők mėgis inkább a gazdag autósokat várják elsősorban.
2019. április 16.a párjával járt itt 45 A kastélylátogatás során kihagyhatatlan programnak tűnt a kávézó. Első körben beültünk egy kávéra+sütire. A kiszolgáló lányok kedvesek voltak, a hely hangulata érdekes, a tisztaság kifogástalan. Plusz jó pont, hogy volt Csíki sör, ráadásul az ára sem volt olyan magas, mint általában a vendéglátó helyeken.
Ezért is döntöttünk úgy, hogy a körlátogatás után beülünk még 1-2 italra a kávézóba. A második kör már kicsit kifogásolható volt. A kiszolgálók lassúak voltak, és feltűnően sokat flörtöltek egyes vendégekkel a kiszolgálás helyett. A kávézó a látogatási idő vége előtt bezárt. Ami még feltűnt, hogy a helyiség falai túl csupaszok, ami ront a hangulatán. Összességében azért én ajánlom mindenkinek.
2019. április 16.a párjával járt itt 15 Az étterembe spontán estünk be, ebédelni szerettünk volna. Köszönés ellenére a pincérek szánt szándékkal észre se akartak venni. 5 perc ácsorgás után úgy döntöttünk, hogy akkor távozunk, erre a főpincér utánunk szaladt és nyers modorral ránk szólt, hogy mit akarunk?
Az ebédelni válasz nem hatotta meg, nem is akart asztalt keresni, annak ellenére, hogy volt üres 2 fős asztaluk. Csak annyit nyögött ki, hogy esélytelen, később. Kérdeztem mikor? fél óra? 1 óra? Megrántotta a vállát és ott hagyott minket. A minősíthetetlen modor és kiszolgálásra, nem mentség, ha sok a vendég. Számomra ez a hely megbukott, soha többé nem térek vissza ide.
2019. április 16.a párjával járt itt 45 Nagyon kellemes csalódás volt! Menekültünk a Karácsony előtti forgatagtól és ebédelni szerettünk volna. A hely télen is hangulatos volt, főleg a belső része. Igazi ünnepi filing. Kandalló, díszek, és érződött az étterem családias jellege. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás teljesen rendben volt.
Számomra leginkább a hely eldugottsága tetszett. Igazi kis rejtett gyöngyszem.