2019. április 16.a párjával járt itt 45 A budaörsi Auchan étkező aulájában jól látható helyen található. Viszonylag nagy forgalma van, a nap egésze alatt. Mi reggel voltunk és kb 10 perc várakozás után megkaptuk a reggelinket. Az étel finom volt, a kiszolgálás kedves. Szerencsére nyoma sem volt a morcos húzz innen mentalitásnak.
Az étkezésre kijelölt helyek egységesek, nem túl zsúfoltak, de csúcsidőben bizony nehezen lehetne szabad helyet találni.
Érdekes
2019. március 25.a párjával járt itt 45 A vadaspark szép környezetbe helyezkedik el, igazi természetközeli állatkert. A kifutókkal sem volt gond, illetve külön tetszett, hogy folyamatos bemutatók vannak. Ennek egy részével azonban nem értettem egyet. A park területén van több mosdó és étkezési lehetőség is. Ezen helyek nyáron szerintem zsúfoltak, de mikor ott jártunk, tökéletesek voltak.
Ami nagyon nem tetszett, hogy a park elmozdult a szórakoztatás irányába. A gyerekek kerültek előtérbe, akik nem az állatok miatt jönnek, hanem a játszótér miatt. A hangosan vinnyogó műdinók miatt pedig külön fekete pont.
2019. március 25.a párjával járt itt 35Egy túrázás végén tértünk be ide ebédelni. Ünnepnap ellenére is sokan voltak, de volt hely bőven. Mi benn ültünk, de van kinti rész is. Igazából semmi különleges nincs az étterembe, átlagos Burger King. Könnyen megközelíthető és nem zsúfolt. Tudtommal nemrég nyílt meg. Meglátásom szerint az autósok nem igazán kedvelik, de lehet ez később majd megváltozik.
2019. március 25.barátokkal járt itt 45Első ránézésre, egy családias kisvendéglő. Csendes és érdekesen díszített. A hangulat olyan felemás, de tökéletes egy baráti összegyűlésre vagy családi vacsorához. Az árak nem túl drágák,és emlékeim szerint elég nagy ital választéka volt. A helyezkedése miatt azt hittem forgalmas hely, de nem így volt, foglalás nélkül is tudtunk karácsonyi vacsorát tartani a barátaimmal.
2019. március 25.barátokkal járt itt 45 Nagyon szeretem a Csíki sört és az erdélyi ételeket, ezért külön kuriózum, hogy megnyílt ez a hely. A Csíki termékek teljes palettája megkóstolható és az étel kínálat is hétről hétre bővül. Nagyon finom minden, és megalapozza a jókedvet és a hangulatot. Ami kevésbé tetszett hogy minden elég drága.
Éttermi árak az átlag felett, a sör több mint kétszeres áron kapható. A hely zsúfolt, őrült sokan akarnak ide jönni, így érdemes foglalni mindenképp. Jártam már más Csíki sörözőbe Székelyudvarhelyen, ott sikerült megvalósítani azt a hangulatot ami miatt biztos törzshely lenne számomra. Hátha itt is kifejlődik azzá.
2019. március 25.egyedül járt itt 35 Cukormentes választéka nem túl nagy, de jelenleg még elég kevés cukrászda foglalkozik ilyen süteményekkel. A sima süteményekből elég nagy választéka van és italok is fogyaszthatóak helyben. Sajnos a cukrászda nagyon kicsi, első ránézésre alkalmatlannak találtam, hogy beüljek és ott fogyasszam el a megvásárolt édességeket.
Ezen az sem segített, hogy az eladónő ismerősei végig benn vannak és pletykálnak vele.
2019. március 25., kollégákkal járt itt 55Szó szerint egy rejtett kincs ez a hely. Rendkívül finom hamburgerek vannak és a csirkeszárny is kiváló. Lehet tőlük rendelni és helyben is fogyasztani, bár ez utóbbi eléggé kezdetleges. A helyiségben 3-4 hely van csak, míg az utca fronton jó esetben 3 kicsi asztal. Ha jól emlékszem mosdó nincs is, ezért inkább mondanám egy büfének. Az ételek helyben készülnek frissek, de várni kell rájuk.
2019. március 25.a párjával járt itt 55A falu legforgalmasabb helye a helybéliek körében, még este is tele az udvar. Fagyi, sütemény kávé, minden megtalálható. A tulajdonos rendkívül kedves és segítőkész. Torta rendelésben is segédkezett, saját helyben készített tortákat lehet vásárolni melyek íze ezerszer jobb mint a budapesti cukrászdákban kapható előrendelt süteményeké. Ha valaki a környéken túrázik, ide mindenképp látogasson el.
2019. március 25., kollégákkal járt itt 55 Kiváló étterem a 13. kerületben, ahol meg lehet ebédelni munkanapokon. A menüjük változatos, nagyon finom és igen olcsó. A kiszolgálók mindig kedvesek és még sosem kellett elhagynom a helyet zsúfoltság miatt. Talán az étlapos választék és az italok drágák, de ezeket még nem próbáltam.
A hely hangulata miatt szerintem tökéletes kisebb méretű csapatépítő vacsorához.
2019. március 25., kollégákkal járt itt 35Elsőre sokkal hangulatosabbnak tűnik, de valójában nem az. Főként helyi irodaházak alkalmazottjai látogatják, illetve esténként családok. Az ételek átlagosak és átlagos áron vannak. ami pozitívum, hogy nyáron ki lehet ülni sörözgetni, ami kevésbé jó, hogy gyakran foglalják le az egyes helyiségeket. A személyzetre sose volt panaszom, pedig már többször is jártam itt.