2017. június 15., kollégákkal járt itt 35 Egy teljesen átlagos kifőzde, átlagosnál kicsit drágább áron. Főzelék+feltét 1150 forintért. Sajnos a választék ottjártunkor nagyon kicsi volt. Annak ellenére, hogy belépéskor nem volt túl bizalomgerjesztő a hely, semmi probléma nem volt vele. Egy gyors ebédre teljesen alkalmas, akár helyben fogyasztva vagy az ételt elhozva is.
Hozzáteszem rendszer látogatók (környéken dolgozók) körében nagyon népszerű.
2017. június 15.családjával járt itt 35 Teljesen véletlen találtam rá erre a hegymászó "kocsmára". Úgy gondoltam iszunk egy sört és átböngésszük az ottani térképeket. Maga a hely kicsi és szűkös. Számomra úgy tűnt nem hegymászók, inkább baráti társaságok látogatják. Van darts és tv is. Lehet bérelni felszerelést, illetve ott helyben rengeteg könyv és térkép áll rendelkezésre.
A választék főleg a kézműves sörökre hagyatkozik, melyek immel-ámmal de szerintem átlag feletti áron kaphatóak. Nagyon forgalmas helynek tűnt.
2017. június 15.a párjával járt itt 45 Egy bónuszos kedvezmény miatt választottam az éttermet, úgymond próbáljuk ki alapon. Hétköznap este mentünk és rajtunk kívül csak egy asztalnál ültek. A hely hangulatos, bár köd volt és nem láttunk semmit a kilátásból, de élő zene volt, és a vendégek nem lévén olyan volt mintha mindenki csak velünk foglalkozna.
Az ételek ízletesek voltak, és bár nagyon kicsi adagok, mégis jóllakottan távoztunk. Egy randi helyszíneként mindenkinek ajánlom.
2017. június 14.családjával járt itt 25Névnapi sörözésre ugrottunk be, a névnapos külön kérésére. Számomra a sörválaszték kicsi volt és nem az ízlésemnek megfelelő. Az étel választék szintúgy. Az árak ennek ellenére éttermi színvonalon mozogtak. A hely maga egy fura hangulatot sugároz, kicsit retrós, kicsit elvont. Nem tud egy romkert érzést átadni, de egy étteremhez viszonyítva nagyon lepukkadt.
2017. június 14.a párjával járt itt 25Kirándulásunk elején betértünk a turistaházba egy italra és valami innivalót venni. A túlárazott ételek és italok mellett elég flegma kiszolgálás volt a kísérő. (Hozzáteszem csak a pultos lányok voltak ilyenek) A vásárolt almás pite minősíthetetlen volt. Az udvaron készülő bográcsos ételekről nyilatkozni nem tudok, annak biztosan van egy másik filingje.
2017. június 14.a párjával járt itt 55Egy egész napos kirándulás után betértünk egy kávéra és egy süteményre a cukrászdába. Nagyon hangulatos a kialakítása, bár nagyon forgalmas volt. Rengeteg süti és egyéb édesség közül lehetett választani, az árak is átlagosak voltak. Állítólag van meleg étel fogyasztásra is lehetőség, ezt mi nem tapasztaltuk, mert zárás előtt érkeztünk. Ajánlom mindenkinek!
2017. június 14.a párjával járt itt 45 Kuponos ajánlat útján jutottunk el erre a helyre. Többször is megfordultunk már itt. Nem az a vendéglő, ahol puccos ruhában ehetünk, puccos ételeket. Kicsi és nagyon egyszerű, de finomak az ételek. Tipikusan olyan hely, ahova munka közben ebédelni, vagy otthoni főzés helyett ugranék le vacsorázni. A mosdó kicsit lepukkadt.
Illetve valamiért mindig fenn ültetik le a vendéget, pedig odalenn sokkal tágasabb a tér.
2017. június 14.családjával járt itt 35Kívülről hangulatos jó hírű étterem, mely rejt pár apró de kellemetlen hibát. Az kiülős terasz nagyon jó, leszámítva a 2 méterre lézengő drogos csöveseket és a hatalmas zajt. (elnézést kérek) A kiszolgálókon látszik, hogy megválogatják kikkel kedvesek és kikkel nem. Többször is jártunk itt ez állandó tapasztalat. Az ételek minőségével nincs gond. Sőt van kimondottan kedvenc pizzánk is.
2017. június 14.a párjával járt itt 45 Csak a tea fogyasztásról tudok beszámolni. Hidegben melegben egyaránt jól esik. Nagyon finom, el lehet hozni, helyben is meg lehet inni. A kiszolgálók mindig kedvesek és mosolygósak. A fenti beülős rész sajnos kicsi, télen túlfűtött, nyáron levegőtlen. De az utca fronton is meg lehet inni a teát.
Tea fogyasztásra van hűségkártyájuk, amire érdemes a pontokat gyűjtögetni.
2017. június 14.a párjával járt itt 15 Nagyon szeretem az állatokat, ezért elmentünk megnézni a kávézót. Számorma hatalmas csalódás. Szegény állatok 10 percenként körforgóként mennek az asztalok között. Van amelyik jól bírja, van amelyik beleőrül. Érdekes egy gekkó, de szörnyű egy félájult teknőst szorongatni. A tengerimalac az asztalra bogyózik, vagy pisil, te pedig iszogatod mellette a kávédat.
Arról nem is beszélve, hogy nem takarítják az asztalt. Az állatok szempontjából kínzás, a vendégek szempontjából higéniátlan. Sok kis akvárium, ketrec kellene, nem őket kézről kézre adni. Vagy meg kellene válogatni milyen állatok is alkalmasak erre.