2019. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 55Most először jártunk az étteremben, de már sokat hallottunk róla.
Nem kellett csalódnunk.Az ételek menyiségben és minőségben is kifogástalanok. A tálalás egyenesen pazar. A pincérek egy pillanatra sem állnak le mégis kedvesek, segítőkészek.Egy igazi oázis a betonrengetegben. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2019. június 15.a párjával járt itt 55 Öt év elteltével újra Demjénbe nyaraltunk. Az első alkalom után kicsit félve érkeztünk (minden tökéletes volt akkor augusztusban), de kellemesen csalódtunk. A személyzet kedves és szolgálatkész és ha szükség van rá talpraesett is, egy mosoly azért még beleférne, tisztelet a kivételnek.
Az étel most is tökéletes volt, amit kóstoltunk azzal minden rendben volt. A borkóstoló fantasztikus, akár az ott felszolgált borok, nem utolsó sorban a "szenzációs recepciós" előadásában. Az új termál tó hozza a kívánt szintet, tiszta és kellemes. Bár erősen látszik a "jó" mesteremberek munkája vagy azok hiánya, már itt - ott málik, potyog, reped. A szállás kiváló, második éjszaka egy születésnapot tartó "űberb. nkó" társaság miatt aludni lehetetlen volt. Üvöltették a zenét, ordítoztak, teleszemetelték a medencét és annak környékét. Másnap hét körül csitultak el, mint kiderült csak egy éjszakára jöttek (Még az is sok volt), reggelizni is részegen és zajosan jöttek, a köszönést hírből sem ismeriték. A szálloda természetesen kellőképpen kiengesztelt ezért a kellemetlenségért. Összeségében meg voltunk elégedve mindennel, máskor is ellátogatunk ide.
2019. június 15.a párjával járt itt 45Pünkösd hétfőn jártunk az étteremben, kis kitérőt téve Demjén felé. Dél környékén érkeztünk, de már alig volt szabad asztal. A tömeg ellenére a pincérek állták a sarat nem kellett sokat várni sem az innivalóra, sem az ételre. Ízben és mennyiségben nem találtunk kivetnivalót, finom volt minden. A személyzet kedves és segítőkész. SZÉP kártyával is lehet fizetni.
2019. május 19.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Most jártunk először itt, minden tökéletesen alakult. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálásra panasz nem lehet, segítőkész és kedves volt a pincér. Meg is jegyeztük ebéd közben: Máskor is ide jövünk, ha Szegeden járunk. Aztán fizetéskor jött a fekete leves. Se bankkártyával, se Szép kártyával nem fizethetek (holott a bejáratnál jelölik a kártyás fizetés lehetőségét).
Mivel nem volt nálam kp. Kénytelen voltam ledolgozni a frissen elfogyasztott ebédet, bankautomatát keresve a városban, amíg a család többi tagja némán várakozott az asztalnál. Úgy bő félóra és meg is jártam majd fizethettem. Állítólag hétvégenként a főnök elviszi a kártyaolvasót! ? Tehát aki hétvégén szeretne betérni a Kakas Csárdába vigyen magával papír alapú fizetőeszközt, különben sportolnia kell.