2018. március 19.a párjával járt itt 55 Hangulatos, jó állapotú kétszintes kisház. Kedves, közvetlen vendéglátók, akik békén hagyják az embert, de ha bármi kell, azonnal segítenek. A présházból átalakított alsó szinten jól felszerelt konyha, 4-5 személyes fabútoros étkező, zuhanyzós WC, fafűtéses kályha. Az emeleten hangulatos, faszerkezetes padlójú, faburkolatú tetőtér falépcsővel, 2+2+1 ággyal.
Télen a kályha jól befűti a teljes házat, korlátlan fafogyasztás az árban. Nyáron (a vendégkönyv visszajelzései szerint) a kinti kánikula ellenére üdítően hűvös a belső tér. A teraszon rönkasztal padokkal kb. 6 főre, tetővel fedve. A ház előtt bográcsozási lehetőség, bár nincs kiépített bogrács-hely, csak köves-téglás tűzrakó hely. A közelben van a nagybörzsönyi erdei kisvasút, amellyel 2 átszállással Szobig lehet eljutni. Kirándulás és horgászási lehetőség is van a közelben. Nyugodt, csendes, kikapcsolódásra alkalmas hangulatos hely, és ár-érték arányban verhetetlen.