2017. április 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal pihentünk itt. A szoba tágas, kényelmes. A wellness pihenésre van kialakítva. Jók a szauna szeánszok, a medencék. A nyitva tartás, lehetne kicsit hosszabb. Imádtuk a rusztikus folyosókat, a selytelmes világítást. Az ételek mennyisége, és minősége kiváló. A személyzet hozzáállása kedvessége, segítőkészsége nagyon tetszett.
Az ital árak kissé magasak, főként mert a rengeteg jégkockáért kell kifizetni! Ezt a negatívumot leszámítva, mesés napokat töltöttünk a Shirazban.
2017. április 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda könnyen megközelíthető. Kellemes, családias a légkör. A személyzet kedves, segítőkész, a szoba rendezett, tiszta, korrekt. Az étteremben a választék nem nagy, de minden finom, amit felszolgálnak. A pincérek kedvessége, figyelmessége ritka kincs. A wellness bár nem nagy, de pihenésre tökéletes.
Nagyon jó itt megpihenni, a rohanó világban! Bárkinek ajánlom, aki tényleg nyugalomra vágyik.
2017. április 4.a párjával járt itt 25 Négy napot töltöttünk itt. Csodát vártam, csalódás lett! A szoba rendezett, tiszta. A személyzet segítőkész, kivéve a pincéreket. A konyha megdöbbentő volt számunkra. A megszáradt barna szélű felvágott, a rothadt paradicsom, a fekete paprika mag, na meg a három napig felszolgált sötét barnára aszalódott májas vitte a pálmát.
Az étel választék silány ( éhesen feküdtünk le első este), ami hét végére egész finommá alakult. Én minden napért fizettem, ( nem keveset) miért nem lehet az ellátás is korrekt? A wellness rendezett, kellemes.
2016. március 3.a párjával járt itt 35A szoba kicsi, egyszerű, de nagyon kelleme. Az ágy, sok más szállodával szemben felettébb kényelmes. Nem csúszkál, nem süpped, egyszóval tökéletes.Az ételek finomak, de lehetne kissé változatosabb, és nagyobb választék.