2018. július 23.a párjával járt itt 55Hétköznap este jártunk itt, tele volt a terasz. Hangulatos fények, figyelmes kiszolgálás, finom ételek.
2018. július 17.a párjával járt itt 35Nagyon kedves kiszolgálás, hangulatos terasz. Az ételek gyorsan elkészültek, de égett volt mindkettőnké és úgy tűnt, mintha fagyasztott lett volna.
2016. augusztus 20.barátokkal járt itt 55 Boldogan láttam, hogy a gyerekkoromban működő helyek, hosszú porosodás után újra kinyitnak és felfrissítik a badacsonyi életet. Jó látni, hogy lelkes fiatalok trendi helyet varázsolnak az évek óta alvó teraszra. Hangulatos az esti borozás, kicsit túlértékelt a hamburger, de a desszertek szenzációsak!
Pezsgő és eleven hely, mindenképpen megér egy látogatást. Akár kettőt is :)
2016. augusztus 20.barátokkal járt itt 55 Barátokkal látogattunk el az étterembe, hiszen már rengeteg jót olvastunk róla. Igaz, az utóbbi időben többször csalódtam a sajtó által fantasztikusnak híresztelt konyhákban - meggyőződésem, hogy a személyes kapcsolatok többet nyomnak a bírálat mérlegén, mint a valós teljesítmény. Ebben az esetben azonban nem így volt.
Bűbájos falusi udvar, remek, figyelmes kiszolgálás és nagyon finom ételek. Az adagok tökéletesek voltak. A paradicsom és a cukkinikrém leves friss és üde, a fogas zöldborsópürével és a zöldbabfőzelék laskafasírttal kiváló. Szerencsére belénk fért a desszert is. Egy pici megjegyzés csupán: a vendégeknek kényelmesebb lenne, ha kézbe vehetnék az ajánlatot, hisz a távolabbi asztaloktól nem olvasható a tábla és kicsit kényelmetlen más asztala mellett téblábolni, míg eldönti a vendég, hogy mit válasszon. Biztosan máskor is jövünk!
2016. május 29.családjával járt itt 45 Az étteremben többször megfordultam már. Gyönyörűen felújított, igényes hely lett, az ételek ízletesek, A választék bőséges, de ezzel ellentétben a borkínálat nagyon kicsi. (a pincér szerint kimérve van vörös és fehér. . . nos, ő egy kicsit sok volt)Az étterem hangulata kellemes és az árak is elfogadhatóak.
A juhtúróval töltött gombafejeket zseniálisan készítik. Roppanós, friss, bőséges. A pizza is nagyon finom.
2016. május 23.családjával járt itt 55Évek óta járunk Badacsonyba és nem hagyjuk ki soha a borozó soron a Vendégváró Büfét. Ha friss halra, gusztusos ételekre vágyunk, mindig ide jövünk. És ezzel nem vagyunk egyedül, hiszen itt mindig telt ház van. A kiszolgálás csillagos ötös, nagyon kedvesek a lányok. Aki nem talál kedvére valót a kínáló pultról, az étlapról is választhat frissen sült ételeket. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2016. május 21.a párjával járt itt 55Könnyű vacsorára tértünk be az étterembe. A kiszolgálás kedves és gyors. A választék kellemes, az ételek tökéletesen vannak elkészítve. A hátszín és a tintahal is nagyon ízletes, a tálalás szép. A hely berendezéséhez és eleganciájához képest egyetlen negatív megjegyzés társul - az étlap és a borlap kinézete nem igazán igényes - bár a tartalom kárpótolja ezt.
2016. május 21., üzleti partnerrel járt itt 45Gyönyörű környezetben nyílt meg ez a kedvesen, félig elegánsan, félig egyetemistásan berendezett kávézó. Elbújós kis sarkokkal, hangulatos díszítéssel. Reggelire érkeztünk, a rántotta kellemes volt, a kávé nem az igazi. Ötletes a tea és a limonádé felszolgálása, az ital választék bőséges.
2016. május 21.barátokkal járt itt 55Barátokkal látogattuk meg az éttermet és nagyon kellemes íz utazáson vehettünk részt. A kiszolgálás nagyon kedves, segítőkész és gyors volt. Az adagok, elfogyaszthatatlan mennyiségben érkeztek az asztalra és kellemes - kicsit magyarosított ízvilággal rendelkeztek. Az étterem berendezése barátságos, bár nem tükrözte túlzottan az indiai jelleget.
2016. május 21.a párjával járt itt 45 Olyan sokan áradoztak már különböző lapok hasábjain a balatonszemesi Kistücsökről, hogy - bár távol álljon tőlem a "gasztro sznobság" én is kíváncsi lettem rá. Hétköznapi ebédre érkeztünk - hát nem kellett asztalt foglalni, meglehetősen szellős volt a hely vendégek terén. A kiszolgálás nagyon elegáns és udvarias volt.
Az ajándékba kapott előétel - zellerkrém - nagyon különleges és finom volt. A leves tisztes munka, ám a főétel kissé alulkészítettre sikeredett és csínján bántak a fűszerezéssel is. Azt gondolom, nem volt baj semmivel, de azért kiemelkedőnek nem nevezhető, pedig az árak erre engednének következtetni. Biztosan ki fogom még próbálni, kíváncsi vagyok a második tapasztalatra is.