2023. november 12.a párjával járt itt 15 Nagyon rég kb. tízenwgynéhány,hogy jártam itt. Akkor még elfogadható étel és italárak és jóízű ételt ehettünk. Kedves ,udvarias pincér szolgált ki. Nos a múlt heti "ebédünk"ugyanitt katasztrófa. . . . . az önkiszolgálóról annyit. . . . . hogy nem igaz. Két némának tűnő kislány ad a nem túl nagy kínálatból.
Választassz,majd kb. menzai adagot sem elérő mennyiséget kapsz. Hídeg,ízetlen,dermedt zsírós resztelt libamáj,cipőtalpszerű libamell. . . . . borzasztó. És míg kiszolgálnak a lányok addig a pénztáros ,gondolom a góré-ott lihegett a nyakunkba jegyzetelve ami a tálcánkra került. Amivel aztán igyanúgy a színe elé járulhattunk fizetni. Azt gondolta azon a másfél méteren zsebreteszem a pogácsát? ? ? ? Döbbenet horror áron. Kong az ürességtől,de így már nem csodálom. A sok autó a pakolóba szerintem csalimert dolgozó sincs annyi,nem hogy vendég.