2017. szeptember 24.családjával járt itt 45 Véletlenül keveredtünk ide,egy utazás előtti ebédre. A velővel töltött borda sült krumplival megfelelő, kiadós volt, ízlett. A csirkemell sajtmártással kevésbbé nyerte meg a tetszésemet, de ez ízlés dolga. Különleges volt a krokett szerecsendiós fűszerezése. Ami kifogásolható: a legyekek kellett állandóan hessegetni, nagyon zavaró volt így az étkezés.
Erre illene odafigyelni. Még valami:a káposztasalátán lévő paradicsomgerezd sajnos nem volt kifogástalan, mindketten possadtnak találtuk, nyilván nem vették észre a konyhán.
2017. szeptember 24.barátokkal járt itt 45 A szálloda legnagyobb értéke számomra a hangulatos, napfényes wellness-részleg volt . Remekül kihasználtuk naponta kétszer,szerencsénkre alig volt más rajtunk kívül. A szobát érkezéskor hamarabb megkaptuk 1-1,5 órával, ami a hosszú utazás után jól jött. Ragyogó tisztaság, tágas szoba,csak este a gyenge világítás rontott a kedvemen, mivel olvasáshoz kevés volt a fény.
Nagyon udvarias,figyelmes, segítőkész a személyzet. Kétszer is kaptunk tolcsvai bort. Az ételek átlagosak, nem túl választékosak a 4 csillaghoz képest, sőt egyik este kimondottan száraz, túlsütött hús volt mindhárom főétel.
2017. szeptember 24.családjával járt itt 45Már többször jártunk itt családi találkozón,s mindig kellemes benyomással távoztunk. Könnyen megközelíthető helyen világos, tágas étterem, udvarias pincérek,finom ételek, elfogadható árak. Szívesen jövünk máskor is. A legutóbbi alkalommal az egyetlen kifogásom a saláta mennyiségével kapcsolatban volt: csipetnyi káposztasalátát kaptunk csak.
2017. szeptember 13.családjával járt itt 25 Nagy várakozással tekintettem a vacsora elé, azt remélve, hogy ilyen drága helyen különleges gasztronómiai élményben részesülök. Annál nagyobb csalódás ért. A Garnélás Fettucine 3 db száraz garnélát és íztelen tésztát tartalmazott, amire alig jutott némi kis szósz. Meg sem ettem , a keresztbetett evőeszközzel jeleztem véleményemet.
A Tengeri sügérfilé jó volt, de semmi különleges. Egy biztos: először és utoljára jártam ott.
2017. szeptember 11.családjával járt itt 35 Vegyes benyomások. Szép, tágas szoba, kényelmes fekhely, laptévé--kár , hogy mindezt a pozitívumot teljesen lerontotta a minimális, vaksi világítás. Képtelenség volt olvasni este, talán 25-ös égők lehettek a szobában. A reggeli választéka jó, kivéve a felvizezett italokat, s híg kávét.
Rendkívül kellemetlen az erős klórszag reggeli alatt, ami a welness részlegből jött fel, ami egyébként elég sötét és kicsi, no meg csatakos volt. A vacsora átlagos, bár csak egyféle saláta és desszert volt. Busszal meggondolandó érkezni,messze van a megálló .
2017. július 13.egyedül járt itt 45 Kuponos oldalon [moderálva - a szerk. ] találtam rá az étteremre, s kipróbáltam. Kellemes nyárestén kint vacsoráztam az egyszerű asztalnál. A választott gulyásleves fantasztikus volt, telis-tele hússal, hozzá foszlós friss kenyér. A rozé kacsamell sajnos kissé rágós volt, a rukkolához kaptam a balzsamecetet és oliva olajat, ízlett.
A túrógombóc ezek után már kifogott rajtam, fele elég volt. A felszolgáló készséges , udvarias volt, ide szívesen jövök máskor is.
2017. július 13.családjával járt itt 25Családi vacsorára mentünk el hatan a Marinába, mivel közel volt. Kíváncsian vártam az estét, addig csak naponta jártam el előtte. Mindenki mást rendelt, többé- kevésbbé elégedett volt a család, engem kivéve. Elég sokat kellett várni, de még így is íztelen , sótlan volt a hal, amit kértem. Az adag is inkább kicsinek mondható. Nem hiszem, hogy másodszor is oda megyek, mivel csalódtam.
2017. július 13.családjával járt itt 45 Ami negatívum:szűk, sötét szoba,ablaka hozzáférhetetlen, így éjjel csak az udvarra nyíló ajtón tudtunk szellőztetni / túlzott fűtés /. A fürdőszoba lehangoló. Viszont a szolíd reggeli után bőséges és nagyon finom volt az ebéd és a vacsora . / Olyan finom levest kaptunk egyik nap, amilyet még csak egyszer ettem.
/ A személyzet kedves, szolgálatkész-- egy kislány kivételével. Óriási előnye a panziónak az elhelyezkedése. Ha lesz még ilyen kedvező áron alkalom, visszajövünk.
2017. július 13., kollégákkal járt itt 45Meglepetés volt a modern, hangulatos szálloda. Örültem a tágas, kényelmes szobának, s előny, hogy a tévé nem a hálóban van. Így nem zavartuk egymást. Az étterem különlegessége az utcafronti üvegfal, ami egyedivé teszi. Az ételek átlagosak, a személyzet szolgálatkész. A szauna nem nyerte meg a tetszésünket. Nagy előny a közeli fürdőbejárat, így a fürdő pótolta a welnesst.
2017. január 31.családjával járt itt 45 Többször is voltam már itt, de most kissé csalódtam. Sajnos a hunguest törzsvendég kártyán még a pontjóváírást is elutasították, mivel szállásközvetítő [moderálva - a szerk. ] révén jöttem. A fürdő változatlanul huzatos, valamint a szoba teraszajtaja sem záródik rendesen, fázott a lábam.
A személyzet előzékeny, udvarias, a vacsora bőséges, finom, viszont a reggeli választéka a korábbi évekhez képest szűkös. Ha kifogyott valami,nem pótolták időben.