2022. december 30.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Eddig mindig megfelelt a tetőtéri szoba, ám a mostani csalódás volt. Csak meggörnyedve tudtam az ágyhoz jutni, pedig csak 148 cm vagyok. A tetőtéri ablak elérhetetlenül magas, kénytelenek voltunk a folyosó felé szellőztetni. Negatívum a számomra használhatatlan nagypárna, emiatt első éjszaka csak forgolódtam, nem aludtam.
Szerencsére reggel a kedves szobaasszony hozott másikat. A kedvező ár és a jó minőségű félpanziós ellátás javított az értékelésemen.
2022. december 11.családjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A besorolás alapján nem ezt vártuk. A recepción irritáló klórszag, a folyosón kikopott szőnyeg, levert fal, kész labirintus, sikerült is többször eltévednünk. Útbaigazító tábla kevés, az nem elég, hogy lefelé irányít és a garázsba jutok. A szoba lelakott, a székek festése lepattogzott, lógó ajtajú üres minibár, az éjjeliszekrényen ragacsos pohárnyomok, a padlószőnyegcserére szorul.
Ami kifogástalan, az a fekhely . A wellness zsúfolt, sérülést okozó csorba csempe. A fürdőszobában az elvárható sampon sehol, hogy a klóros víz után hajat moshassak. Az étterem szűkös, nyomasztóan sötét, unalmas zenével terhelve. A reggeli a 3 csillagos színvonalat sem éri el sem választék, sem színvonal tekintetében. A kétféle dzsúz, egyike felvizezett valami / otthagytuk/, íztelen rántotta, gyümölcs semmi. A vacsora viszont kitűnő, különösen a sajt- ,desszert- és gyümölcskínálat. Utóbb már 2/3 áron hirdették, de annyit sem ér. Nem értem, hogy kaphat 4 csillagot egy ennyire lepusztult hotel?
Érdekes
2022. november 19.családjával járt itt 45Két esős, borongós délutánt szántunk a fürdőre.Első nap a fedett részben próbáltunk ki 4-5 medencét, másnap a szabadban élveztük a gyógyvizet, mit sem bánva, hogy esik. Nagyon kellemes a vize a fürdőnek, jólesően elfáradtunk.
2022. augusztus 18.családjával járt itt 25 Gyanúsan kevesen voltunk, igaz , ebédidő vége felé mentünk. A kétféle frissensültben a hús teljesen azonos volt, száraz, íztelen sertésszelet, amit a cigánypecsenyén jókora félig sült szalonna, sok fokhagyma és pirospaprika borított. A másik az étlap szerint gombával pirított szelet volt. Na, ez aztán minden volt , csak pirított gomba nem!
Szerintem másodosztályú lefagyasztott csiperke felmelegítve némi szalonnakockával a húsra halmozva. Vizes, feketés szín, nem valami gusztusos látvány. Ráadásul a káposztasaláta is íztelen, vizes volt. Az egyik felszolgáló /hölgy/ mini öltözéke, fekete körmei számunkra inkább riasztó. Persze ízlések és pofonok. . . .
2022. június 19.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokfelé jártam már, de itt semmi kifogásolni valót nem tapasztaltam. Maximális tisztaság, minden ragyog, teljes összkomfort, kényelem minden szempontból. Akárha skatulyából húzták volna ki az apartmant. Remek megoldás a teraszon kihúzható válaszfal a szomszédos apartmantól való elválasztásra.
A jakuzzit nem is vettük igénybe, a Várfürdő kedvéért jöttünk. Étkezést egy közeli étteremben kaptunk, az átlagos, de kielégítő volt.
2022. április 14.egyedül járt itt 55Teljesen elvarázsolt úgy az épület, mint az állandó kiállítása. Annyira élvezetes, gazdag, ötletes a "hangzó" kiállítás, hogy bizony négy óra elteltével a fáradtság miatt fejeztem be a nézelődést és a zeneélvezetet. Ismétlésre érdemes. A hangdóm számomra egy alkalomra volt érdekes.
2021. november 28.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két éve jártam itt, akkor vettem ajándékul 4 éjt, amit nem tudott a megajándékozott felhasználni. Helyette négyen töltöttünk itt 2 éjszakát, ami teljes megelégedésünkre szolgált. A felújítás komoly minőségi ugrást jelent, a hajdani puritán fürdőszoba teljesen modern lett, új nyílászárók , gyönyörű függönyök, príma világítás, megújult étterem.
Egyedül a székek lehetnének kényelmesebbek, valamint kár volt lecserélni az éjjeliszekrényt egy kicsi polcra. Mivel esztergomi fürdőbelépő is szerepelt a csomagban, s az felújítás miatt zárva, helyette főétkezést kaptunk. A reggeli bőséges, a vacsora szintúgy, étlapról választhattunk. Köszönjük a rugalmas hozzáállást, szép élményekkel távoztunk.
2021. november 21.családjával járt itt 35Szép környezetben egy jobb sorsra érdemes panzió. Elhanyagolt, lelakott állapot, csorba lépcsőfokok, felfagyott burkolat a járdán, hulladékhalom a kert sarkában. A padlószőnyeg cseréje sürgős lenne. Az étterem hangulatos. A reggeli választéka igencsak szűkös, a vacsora megfelelő, bőséges.
2021. november 9.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Meglepően tágas, hangulatos közösségi terek, vidám színek,csillogó, tiszta lépcsőház. A szoba kényelmes, príma matrac és szuper kispárna biztosította a pihenést. Nagyképernyős laptévé, jó világítás az olvasáshoz. Csupán a foltos, kopott padlószőnyeg rontott a kedvező összképen.
A reggeli átlagos, a vacsorát a közeli impozáns étteremben kaptuk, ami igazán bőséges, választékos volt . Elismerés a salátabár kínálatáért, a balzsamecet, olívaolaj, dresszing sem hiányzott mellőle. A hotel wellness-részlegét már ki sem próbáltuk, mivel a Gunaras Fürdőben lazultunk. Egyedül a megközelítése körülményes annak, aki nem kocsival jön.
2021. október 31.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A barlanglakások és a sódomb miatt jöttünk ide. Hangulatos, hosszú folyosóról nyílnak a tágas, kényelmes apartmanok. A wellness részlegben jakuzzi, szauna, amiket mindjárt ki is próbáltunk. Nekem egyedül az étterem nem nyerte el a tetszésem a sok hideg kék-fehér szín és magas támlás padok miatt. A reggeli átlagos.
Nyáron a kert is kellemes lehet. Közel van a gyönyörűen kiépített központhoz. Egy esti fürdést is beiktattunk a sódomb tövében, bár az már nem a régi látványt nyújtja - sajnos. Egyébként jól éreztük magunkat.