2020. július 9.gyerekekkel járt itt 45 Másodszor jártunk itt, egyrészt a látvány vonzott/ Balaton és a Badacsony/, másrészt a kemencés csülök, ami családunk több tagjának kedvenc étke. Először sajttálat kértünk, többféle sajt, dió, almaszeletekkel, majd érkezett a hatalmas ropogósra sült csülök, amihez majonézes burgonyasaláta társult. Emberes adag volt!
A cigánypecsenye mellé kapott savanyított zöldség nem nyerte el a tetszést. Borok, különféle házi szörpök egészítették ki ebédünket. Jövünk még.
2020. június 16.családjával járt itt 45Hétköznap tértünk be ebédelni,alig volt vendég, így tudtuk tartani a veszélyhelyzet miatti távolságot. Frissen, forrón kaptuk meg a rántott sajt,csirkemell,sertésszeletet hasábburgonyával kinek- kinek óhaja szerint. Mindez kifogástalan volt, csupán a kovászos uborka volt túl sós. A házi málnaszörp remek, az ára is az - kissé borsos. A tisztaság , a virágos fedett terasz megnyerő.
2020. június 16.családjával járt itt 45 Meglepetés volt a terem lépcsőzetes kialakítása, így szeparáltabbak az asztalok. Nekem kényelmetlen volt a túl magas asztal, valamint a szorosan összeérő fotelok a svédasztalos vacsoránál. Az előételek kiválóak. Ízléses tálalás, bő választék,különleges, izgalmas ízvilág. Ezek után a levest kihagytam.
A főételek közül a marhapofa vörösboros mártásban lepett meg az omlósságával. Fantasztikus lenne, ha nincs kissé elsózva. A desszertválaszték kissé szűkös, a limonádék gyengék.
2020. február 26.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sok évvel ezelőtt már jártunk itt, akkor csapnivaló szakácsuk volt,ellenben most csak dicsérni lehet. Nem csupán az igazán bő választék, hanem a különösen ízletes és omlós húsételek miatt. Pedig sok fogást megkóstolni sem tudtunk, annyiféle volt. A reggelinél értékeltem a gyümölcsöt, amúgy átlagos volt a választék.
A személyzet igazán maximálisan segítőkész, mindent megtettek, hogy segítsenek, u. i. tetőtéri szobát kaptunk. Ami nem lenne baj, de a legutolsó lépcsősor keskeny és meredek, nem hiszem, hogy megfelel a szabványnak. / egyszer lefelé majdnem leestem, mert beleakadt a sarkam a fölötte lévő lépcsőfokba--35-ös cipő ! A másik gond a 3 fal közé beszuszakolt franciaágy. Szerencsére a kedves recepciós hölgy segített rajtunk, kihúzta, hogy könnyebben hozzáférhető legyen egyikünknek, míg másikunknak a kissé nyikorgó pótágyat ajánlotta. Így megoldódott, de ezek a szobák nem mozgásukban korlátozott időseknek valók.
2020. február 13.egyedül járt itt 45 Picurka kis fagyizó a Nyugati közelében. Kellemes hangulatot nyújt a csempe, a két falatnyi szék meleg sárga színe. Bár csábító volt a fagylaltkínálat, átfagyva nem vágytam rá, majd nyáron. Inkább egy forró kávét és két süteményt választottam. Profiterolból négyféle is volt, pisztáciásat és mogyorósat kértem, finom volt, csak a tésztája kissé megpuhult.
A kávé príma, igazi olasz íz, a tulaj kedves, csupán a székek túl picik, hogy kényelmesen elücsöröghessek.
2019. december 4.családjával járt itt 45 Ajándékba kaptuk ezt a luxuspihenést, ami valódi különlegesség. Afrikai hangulat, egyedi kivitelezés kívül, belül. Tágas szoba, kényelem,sok ötlet, bőséges ellátás. A wellness kiemelkedő, sokrétű szolgáltatása, a vacsoránál a desszertek kimagasló minősége, az előételek mutatós tálalása osztályon felüli.
A reggeli választéka átlagos. Ami hiányérzetet okozott: a húgom hetvenedik születésnapját ott ünnepeltük, a szálloda egy kis meglepetéssel, apró figyelmességgel emlékezetesebbé tehette volna ,/ mint ahogy máshol már tapasztaltam.
2019. november 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kimondottan az állatkert kedvéért jöttünk 2 napra Nyíregyházára. Messze felülmúlta várakozásunkat, óriási élmény volt. Hatalmas erdős területen, természetes környezetben láthatók az állatok, földrészenkénti bemutatásban. Zöld Piramis, Esőerdő, Viktória Ház, Ócenárium : megannyi elképesztő látvány a legritkább egzotikus állatokat bemutatva.
Ide a 6 óra kevés volt. Aki még nem látta, ki ne hagyja, ez az ország leggazdagabb, legkülönlegesebb állatparkja.
2019. november 9.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vonattal érkezve nem egyszerű eljutni a hotelbe. Bár előzőleg megérdeklődtem a szállodától, csak a taxit ajánlották. Odaérve alig hittük, hogy jó helyen járunk, a főbejárat szűk, magas lépcső, benn zsúfoltság, ez nem 4 csillag ! Az emeletre is kényelmetlen, szűk, sőt, balesetveszélyes lépcső vitt, fenn keskeny folyosólabirintus.
A szoba kicsi, az ágy kényelmes a párnát kivéve / még jó, hogy vittem kispárnát. A teraszajtó üvege, a tükör igencsak piszkos,a sarokban is kosz. A wellnessben a medencét az ott lármázó, vaduló gyerekek miatt egyszer sem használtuk. A személyzet udvarias, segítőkész. A reggeli megfelelő. A ZOO kedvéért jöttünk, ami óriási élmény volt.
2019. szeptember 28.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az előzetes értékelések ellenére ,s mivel nem vártam luxust, elégedetten távoztunk 3 nap után. A személyzet udvarias, segítőkész volt, pl. érkezéskor másik szobát kaptunk, miután a falhoz tolt franciaágy miatt szóltam, hogy korunk miatt nem megfelelő. A szoba hangulatos bútorzattal, laptévével, kényelmes fekhellyel, s JÓ!
világítással kellemes volt, egyedül a nagypárna nem . A fürdőszoba színvonala nem illik a panzió besorolásához, de hamarosan felújítják. A reggelinél a bőségtál és a kontinentális reggeli megfelelő, de a harmadik lehetőség, a rántotta szegényes és kevés. Az ebédre rendelt halászlé átlagos volt. A panzió környezete sajnos nagyon rendezetlen, elhanyagolt, szemetes, kár , hogy rontja az összképet.
2019. szeptember 17.gyerekekkel járt itt 25A fiam vitt el átutazóban ebédelni, de talán jobban járunk, ha otthon sütök egy jó rántottát. Ő a másik büfében rendelt csülkös pacalt. Mi az unokámmal halat ettünk, ő rántott fogasfilét sült krumplival én sült keszeget. A fogasfilé állítólag nem volt rossz, de a keszeg íztelen, sótlan,s az avas olajíz dominált. Még egy része keserű is volt. Mindez lehangoló környezetben.