2019. április 21.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavalyi jó benyomásaim alapján ismét ellátogattunk ide, most a másik húgom kedvéért. Ugyanaz a figyelmesség, tisztaság, a fürdőszoba igazi "ékszerdoboz". Tavaly épp felújították az éttermet, ami most teljes pompájával fogadott. A reggeli választéka kiemelkedő, friss meleg fogásokkal az egyhangú rántotta és virsli kínálaton felül.
Többféle gyümölcs,nagy választékú kávéautomata. Kár, hogy a bejáratnál egy konténer csúfoskodott.
2019. április 21.családjával járt itt 25 Bár a legjobbnak titulálták ezt a fagyizót, én nagyot csalódtam benne. Tavaly csak fagyiztunk itt, most viszont beültünk a várlátogatás után. A megkóstolt négyféle fagylalt nagyon is átlagos volt, ettem már sokkal jobbat is máshol. Viszont a gesztenyepüré minden volt, csak nem jó.
Száraz, elég jellegtelen gesztenye, rum ízét nem éreztem,de a tejszínhab minden volt, csak nem az, ami a neve. Valami szájpadlásra tapadó művacak, amit otthagytam. Láttam, hogy más pl. a somlóinak hagyta ott a felét.
2019. április 18.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Lillafüred után jöttünk ide a Barlangfürdő kedvéért, már másodszor. A tavalyihoz képest van némi javulás, de a világítás most is kritikán aluli. Egyszerűen nem értem, hogy miért jó egy szállodának, ha emiatt sokkal rosszabb megítélésben lesz részük. Az biztos, hogy ide soha többé !
A fürdőszobában talán azért volt félhomály, hogy a bidé csapjának a törését ne lássuk ? Még kézsérülést is okozhat. A szobában a mennyezeti lámpa adott némi halvány fényt, majd kialudt. / kiégett ? Vízért éjjel is többször kellett menni, mert csak össz. 2 db decis pohár volt. Ami jobb a tavalyinál, az a tévé. A pozitívumok: A recepción kedvesek, segítőkészek, a vacsorák kifogástalanok, átlag felettiek - dicséret a szakácsnak!
Érdekes
2019. április 14.családjával járt itt 45 Másodszor voltam itt, s most is elvarázsolt a természet csodája: a termálvizes barlang. Kellemes, kissé talán hűvös vizű barlanglabirintus, színesen megvilágított különféle karsztképződmények, a vízből kiváló hófehér lerakódások. / Pl. Ilona kút. Különleges a sejtelmes csillagterem, kár hogy csak másodpercekre sötétedik el.
Vannak melegebb vizű medencék is. Bár hétköznap voltunk, alig találtunk pihenő ágyat. A legbosszantóbb az, hogy egy ilyen nagyforgalmú fürdő öltözőjében nincs centrifuga ! Ez már nem fér bele az árba ?
2019. április 14.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hosszúra nyúlt városnézés után fáradtan, éhesen ültünk be ebédelni. Mindketten menüt kértünk, s nem bántuk meg. Finom, forró húsleves, majd következett a frissen sült pisztrángfilé sült burgonyával, zöld salátákkal. Ennyi elég is volt, s mivel igencsak későre járt, a vacsora aznap kimaradt.
Az étterem tavaly óta felújítva, hótiszta abroszokkal, damaszt szalvétával,
a Hámori tóra nyíló panorámával akár 4 csillagos is lehetne.
2019. február 16.egyedül járt itt 45 Színházi matiné után jól jött a közelben lévő ételbár. Kaptam egy igazán finom húslevest finommetélttel, volt benne bőven ízletes csirkehús és sárgarépa. Utána rántott csirkecomb rizzsel és majonézes kukoricával, amiben lila hagyma is volt. Ez utóbbi annyira jó volt, hogy feledtette a hús hibáját: sótlan és csak langyos volt.
Kellemes, tiszta, világos környezet, nekem tetszett a piros pettyes tálca, amin felszolgálták.
2019. február 14.családjával járt itt 55Születés- és névnapot ünnepeltünk itt. Először voltam Trófeában, a hatalmas választék láttán elámultam. Nemhogy végigkóstolni, még végigszemlélni sem volt alkalmam, úgyhogy mielőbb újra el kell jönni, pótolni, amit elmulasztottam. Alkalmam volt megkóstolni újdonságokat,volt, ami nem az én ízlésem szerinti, de itt kitapasztalható akár falatonként is. A pincérek gyorsak, előzékenyek, szép este volt. Köszönjük.
2019. január 30.családjával járt itt 25 A kétszemélyes, mutatós Falóka-tál nem kis csalódást okozott. A sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell és a párizsi bundás csirke finom volt, de a többi. . . . Kiszáradt, , rágós, égett húsok / roston karaj,rántott szelet, / sótlan, olajban tocsogó rántott gomba, nyögvenyelős rántott sajt.
Mindehhez feketére sütött hasábburgonya és íztelen rizsköret. A tetején díszlő narancs kifogástalan volt. Mutatóba hazahoztam a húsból és köretekből. Bár hatalmas adag volt és kedvező áron kaptuk, mégis csalódtunk.
2019. január 23.egyedül járt itt 45 Kíváncsi voltam a nagy nevű cukrászdára, ami a hangulatos berendezést, korhű bútorzatot illeti, nem csalódtam. Kellemes ilyen szép környezetben elüldögélni egy süti és cappuccinó mellett. A választásom nem volt túl szerencsés,a korall sütemény feledhető volt, a Rákóczi-túrós pedig nem az, amit vártam.
Számomra túlságosan édes a tetején lévő - egyébként nagyon mutatós - tojásfehérje. Lehet, hogy bennem van a hiba, mivel nosztalgiával gondolok vissza ifjúkorom Vajas Sütemények Boltjára az Oktogonnál. Ott volt kedvencem a Rákóczi-túrós.
2018. december 13.egyedül járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sült csirkeszárnyakat ettem sült krumplival és BBQ szósszal, igen kedvező áron. Valóban finom és friss volt, akkor sütötték meg. Ami megtévesztő: 8 db csirkeszárnyról volt szó, de a 8 db vegyesen volt a kettévágott szárnyak részeiből. Tehát kb 4 teljes szárny. Ennek ellenére kiadós, mivel bőven kaptam krumplit.
Az üzlet picike, elég szűkös, viszont jó helyen van, a Lehel Piachoz közel.