2015. augusztus 10.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon örültem, hogy végre egy olyan vendéglátóhelyre bukkantunk, ahol a játszótéren kívül még medence és trambulin is akadt. Ezenkívül jól hűtött is a helyiség kényelmes padokkal, terasszal, szép muskátlis ablakokkal. Háromágyas, otthonos, saját mosdóval és tusolóval ellátott szobákban helyezhettük magunkat kényelembe.
Étkeztetést is lehetett igényelni, de önkiszolgálásra is lehetőség akadt. Mi utóbbival éltünk. De legfőképpen a környezetre hívnám fel a figyelmet. Mókusok korzóznak szabadon tulajdon szemünk előtt reggel és este. A környező hegyekre, erdőkre és patakokra szép rálátás nyílik az ablakból. De mi még vaddisznóval is találkoztunk a környező erdőkben. Melegen ajánlom minden túrázni, biciklizni, vagy csak a látványban gyönyörködni szerető embernek ezt a vendégházat, amely nyugodtan felveheti a versenyt a környező vendéglátóhelyekkel.
2014. július 28.családjával járt itt 55Július végén Pásztón töltöttünk egy hétvégét. A vacsorát az Ózon Étterem teraszán költöttük el, mely a Zeneiskola mögött található, csendes környezetben. A személyzet barátságos, mosolygós. Mind az öten maximálisan elégedettek voltunk az étellel. Érdemes kipróbálni a gombás ételeket, mert a környékbeli erdőkből származó erdei gombával készítik. Ajánlom mindenkinek!
2014. július 1.családjával járt itt 55 2014. júniusában jártam itt, családommal együtt. Ilyen jól sikerült nyaralásunk még nem volt! Szobánk ablakából láttuk a Kékestetőt, a parkot, a medencét. Túráztunk az Ilona-völgyi vízeséshez és Parádsasvár környékén. Amikor visszaértünk, a hotel udvarán lévő kerti medence és a nyugágyak - ideális hely volt.
A benti medencék is kellemesek; estére Bowling pálya, Ping-pong asztal, játszótér. Egy jó tanács: park felé néző szobát kérjenek! Megéri.