2016. január 5.barátokkal járt itt 45 Sárospatak belvárosában található panzió, pár perc sétára a vártól. A panzió ár-érték arányban teljesen megfelelő! A szobák padlófűtéssel, klímával, nagy lap tv-vel és zuhanypanelos fürdőszobával rendelkeznek. Szép tiszta szállás. A tulajdonos és a személyzet nagyon kedves és szolgálatkész.
Egy probléma viszont szerintem van, télen hiába a fűtés, a nyitott folyosóról közvetlenül kell belépni a szobába, így a hideg azonnal támad! Ajánlom mindenkinek, de nem télen! Az év bármely évszakában teljesen jól használható. Szívesen visszamennénk, de más évszakban!
2015. szeptember 18.a párjával járt itt 45 Csomag ajánlatban érkeztünk a szállodába. Ár-érték arányban teljesen tökéletes volt! A személyzet kedves, a szoba tiszta és tágas. A szálloda szép, udvara szépen parkosított és nagy! A wellness részlegben minden megtalálható ami csak kell, a medence nagy, sok nagy szállodának is a becsületére válna!
A reggeli bőséges, a vacsora igaz, hogy lehetne nagyobb választékú, de amivel kínálnak ízletes! A környéken nagyon sok látnivaló van! Maga Kisbéren is van látnivaló bőven! Mini makett, mini skanzen, Park tó, Jászai Mari emlékház igaz a másik településen, de teljesen össze van épülve Kisbérrel! A szokásos turista látványosságon kívül, Cseszneki vár, Fehérvárcsurgói kastély / ami gyönyörű, felújított! /, Móri kastély. . . stb , olyat láttunk ami egyszerűen lenyűgözött! Császár településen a western falu! Hát az egy mesevilág! Nagyon jól éreztük magunkat, a szállodában minden kényelmünk megvolt, és programokban bővelkedik a környék! Vissza fogunk menni az biztos!
2015. június 30.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt a párommal. Régen nem jártunk erre, és meglepődve láttuk, milyen csodálatos lett a parti sétány! Gondozott, ápolt, tele virággal! Világszínvonal! Az éttermek és bárok egységessége és kultúráltsága nagyon tetszett! A szállodában kedvesen fogadtak, a szoba tiszta és tágas.
A wellness részlege tiszta és nem zsúfolt. Május révén is tele volt a szálloda vendégekkel. Az étteremben az ételek finomak, és nagy választékúak. Ami egyedül nem tetszett, hogy 2 busszal érkező német turisták lefoglaltatták az asztalaikat, ott álltak üresen hosszú ideig. Sokan voltunk, ment a vadászat az üres asztalokért és megengedték, hogy üresen ott árválkodjanak az asztalok. Ezt minden étkezéskor megtették. Ha ezt megengedik, bárki megtehette volna, hogy foglal, aztán érkezik amikor akar és addig üresen állnak ott az asztalok. Aki meg nem foglal csak áll és keresi a helyet. Ez nagyon nem volt szimpatikus! Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos lett a kikötő, ahonnan több séta hajó is indul. Ajánlani tudom összességében az Annabellát!
2014. június 24.a párjával járt itt 55 A szálloda gyönyörű környezetben van, igényes, minden igényt kielégítő! Nagyot túráztunk a vízeséshez! Visszatérve a szállodába a tiszta, igényes, kényelmes szoba jó pihenést nyújtott. A szálloda mindkét szárnyában remek a wellness részleg! Kár, hogy hűvösebb idő volt, ezért a kerti medencét nem tudtuk élvezni!
Az ételek kíválóak, széles a választékuk, és gondolnak a vegetáriánusokra is. A szálloda parkjában is jókat sétáltunk, az ízletes vacsora ledolgozásaként. Nincs messze Sirok vára, amit ha az ember erre jár, okvetlenül meg kell nézni, szépen felújították! Összességében mindenkinek ajánlom, wellnessezni, túrázni, sétálni egy igazán szép, csendes,barátságos, tiszta szállodában! A feltöltött kép a szobánk ablakából látható!
2014. január 27.a párjával járt itt 45 A szálloda nagyon szép környezetben, a Szentháromság téren található. Mellette folyik a Sugovica, amire nézett a szobánk ablaka. A szállodában felújítás folyik, ami minket nem zavart. Csodálatosan szép lesz amikor kész lesz teljesen! A szoba tiszta, az ételek bőségesek és nagyon finomak. A személyzet kedves, szolgálatkész.
A wellness részleg is felújítás alatt állt, de az igényeinket kielégítette. Élményfürdőztünk, szaunáztunk, pezsgőfürdőztünk. Most igen kedvező áron jutottunk 4 éjszakai pihenésre. Ár érték arányban igen kedvező!
2013. október 25.a párjával járt itt 55A szálloda a Tisza-tó mellett helyezkedik el. A szoba tágas, tiszta, a személyzet kedves, az ételek kitűnőek! Külön elismerés a kinti teraszon a szúnyogháló lehúzása alkonyat előtt! Így még az esti órákban is nagyon kellemes a szabad téri étkezés! Jókat lehet sétálni a tó melletti gáton, és közvetlen közelről élvezni az állatvilág közelségét!
2013. október 21.gyerekekkel járt itt 35Az ár nem drága, viszont ezért ezt a szolgáltatást is nyújtja. A halászlé nagy csalódás volt, az orrunk előtt vízzel higították a bográcsban főtt halászlevet. A rántott sajt rendelésnél a rizzsel kihozott étel 1 db sajtot tartalmazott, a sült krumplis 2. t Kérdésünkre hogy miért is van ez? Azt a választ kaptuk, hogy rizzsel előétel, krumplival főétel.
2013. október 9.barátokkal járt itt 55Már többször jártam itt barátokkal, családdal. Az étterem messze felülmúlja az önkiszolgáló éttermeket! Nagyon nagy a választék elő és főételekben. A desszertek nagyon finomak. Külön kiemelném a helyben sütött grill ételeket, amik pácolása igen kiváló! Az étterem tágas és tiszta.
Mindenkinek ajánlom, hétköznapi áraik pedig nagyon jók!
2013. október 1., csoporttal járt itt 55Szálloda igazi luxus színvonalon, mint a szobák, mint a wellnessrészleg, mint a környezet szempontjából! A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek kitűnőek. A Balaton part még így is csodás, tekintve, hogy ősszel voltunk itt. Mindenkinek ajánlom, nem csak a nyári idényben! Tökéletes kikapcsolódás az év minden napján!
2013. október 1.a párjával járt itt 45A szálloda a belvárosban, a gyógyfürdő mellett. A szállodának saját strandja van úszómedencével és gyógyvízzel, valamint beltéri gyógyvizes medencével, ezért nem kell a nagy fürdőben a tömegben lenni. A szálloda retro, a szobák lehetnének tetszetősebbek is. Az erkélyen a betonozott korlát miatt nagyon tikkasztó a hőmérséklet. Összességében jó.
13 fotózott hely / 2 oldalon