2013. szeptember 14.barátokkal járt itt 35 2013 márciusában jártunk itt barátnőmmel. 3 napot töltöttünk a szállodában. Összességében végül is jó és kellemes pihenés volt, de úgy éreztük az ár kicsit magas a kapott értékhez képest. Amit kiemelnék az az ételek minösége és bősége, na arra szerintem senkinek sem lehet panasza.
Több német nyugdíjascsoport is volt itt ebben az időpontban és bizony a személyzet számtalanszor Öket részesítette előnybe. A medencék kicsik egy ekkora szállodához képest a szaunarészleg viszont tetszett. Minden bizonnyal inkább egy 3 csillagosba sorolnám a 4 helyett.
2013. szeptember 14.családjával járt itt 55 Szerettünk volna egy számunkra még új éttermet kipróbálni Sopronban. Így jutottunk el ebbe a színvonalas nagyon szép helyen fekvö étterembe. Bár az étterem parkolójához érve kicsit megijedtünk a rengeteg kocsi láttán, de mivel egy nagy étteremről van szó, nem volt probléma szabad asztalt találni.
A rengeteg vendég ellenére a kiszolgálás is gyors volt amin szinte meg is lepődtünk. Az ételek kitűnőek az adagok pedig hatalmasak. Mindnyájan más- más ételt rendeltünk és mindenki csak dicsérni tudta a sajátját. Remélem nem ez volt az utolsó itt elköltött ebédünk,mert ide visszatérünk többször is.
2013. szeptember 14.családjával járt itt 55Valahányszor Sopronba visz az utam, ezt az éttermet sosem hagynám ki. Csendes kis utcában a Lővérekben található hangulatos étterem.
Többször jártam itt, régebben férjemmel az idén pedig édesanyámmal is. Mindig mindnyájan elégedettek voltunk az ízekkel, adaggal, kiszolgálással és a tisztasággal is. Az áraik is megfizethetőek és arányosak. Egyszóval melegen ajánlom mindenkinek aki Sopronban jár.