2019. január 7.a párjával járt itt 45 A szálloda szépen és hangulatosan volt feldíszítve a karácsonyi és az újévi ünnepekhez. Tisztaságból kifogástalan, volt a teljes szálloda. Finom, ízletes, változatos reggeli, vacsora! Figyelmes, segítőkész,kedves munkatársakkal találkoztuk. Jók voltak a programok, jól éreztük magunkat.
Ami nekünk egy picit zavaró volt : a francia ágy matraca, ami ugyan kényelmes volt, viszont egy matracból legyen,mert zavaró volt középen a matracok közötti rés. ( habár utána rájöttünk, hogy akár két felé is lehet húzni az ágyat azért volt ilyen a matrac, de ettől még minket zavart, mert szeretünk összebújva aludni. A wellness részlegen két alkalomkor elfogadható meleg volt a víz és a légtér is megfelelő meleg, viszont a harmadik alkalommal a víz és a helyiség is hidegebb volt, a merülő medencében a víz pedig elhasználódott. Ebből adódóan egy szaunázás után fel is mentünk a szobába. A masszőrök mind két alkalommal nagyon jók voltak. Összegezve jól éreztük magunkat, és ez a lényeg! Jó volt és változatos a szilveszteri program, szép volt a tűzijáték, csak ajánlani tudom Önöket. Üdv Beáta és férje