2017. szeptember 29., kollégákkal járt itt 15 Sajnos az egy csillagot is túlzásnak érzem egy olyan kritikán aluli ebéd után amit tegnap fogyasztottam egy országos konferencia vendégeként. A leves egy olyan pici csészében volt, hogy ha még egy picit kisebb lett volna, akkor mokkáspohárnak pont jó lett volna, de igazából a második fogás tette fel a koronát a menüre. . .
Olyan minősíthetetlen állagú, ízű, kinézetű rántott húst amit kaptam, talán már évtizeddel ezelőtt sem mertek volna még egy strandos büfében sem felszolgálni. . . Az egyik szelet égett volt, a másikról a panírt le lehetett kaparni olyan olajos volt, a harmadikból olaj fröccsent, beterítve az étkező vendéget. A köretként adott petrezselymes krumpli talán egy gyomorbetegnek megfelelő lett volna, ugyanis íze semmi nem volt. A konferencia egyébként pont a marketingről szólt, éppen ezért is volt fájdalmas, hogy egy ilyen marketinggel és reklámmal rendelkező étterem hogyan engedheti meg ezt magának? ! Érthetetlen! Azt már el sem merem képzelni, hogy mi pénzt kértek ezért a menüsorért. Az már csak mellékes körülmény volt, hogy az utcán is melegebb volt, mint ahol mi helyet foglaltunk. . . . Siralmas, legszívesebben panaszkönyvet kértem volna. Fotót is készítettem a műremekről ha érdekel valakit. . .
2014. március 30., kollégákkal járt itt 55 Maximálisan meg voltam elégedve a szállodával, az alkalmazottak kedvességével és segítőkészségével. Az áraik a szolgáltatások magas minőségéhez képest nagyon előnyösek. Az udvari szobáik csendesek, nyugalmas éjszakáink voltak. A konyha felszereltsége is kielégítő. Az éttermükben a reggeli minőségi, bőséges és ízletes.
A kért egyszerűbb szoba helyett a drágább szobát kaptuk, távozáskor pedig kis ajándékot. Mindenkinek ajánlom a helyet!