2023. július 31.a párjával járt itt 55 Hosszú keresgélés után a SZÁLLÁSVADÁSZ oldalon találtunk rá a HOTEL CABERNET csomagajánlatára. Foglalás után szinte azonnal (1 órán bellül) megküldték a foglaláshoz szükséges adatokat. Érkezéskor nagyon kedves és készséges személyzet fogadott. A szoba tiszta, és ízlésesen berendezett volt, az ágy kényelmes.
A pinceétterem csodálatos épp úgy, mint a felszolgát ételek és a kiváló MOKOS borok. VILLÁNY CSODÁLATOS! ! ! !
2022. január 23.a párjával járt itt 55 Úgy gondoltam, hogy a fenti helyen olyan "élmények" értek amit érdemes megosztani:
Hétköznap (csütörtökön) érkeztünk aznap este "csak" menü választásos vacsora volt, az első falattól lenyűgöző fogások. Mindjárt a vacsora elején egy szimpatikus pincért kaptunk, akinek társaságát mindhárom este élvezhettük (hozzáértő,kedves,udvarias, segítőkész), meg is lett a jutalma.
A wellness nem valami óriási, de az igényeket maximálisan ki tudja szolgálni (28°C medence, 35°C beülő medence, szauna-gőz-infra-finn). A matrac lehetne keményebb, de ez ízlés dolga. A szoba, a fürdő tiszta, rendezett. Zsámbék 6. 000 fős, szombat délelőttre a nevezetességeket egy megnyerő modorú idegenvezetővel, a szállás által szervezett (1. 500,-/fő) városnézésen tekinthettük meg. (Templom, Romtemplom, Török kút, Zichy kastély, Lámpa múzeum, Faluház)
Alapjában véve foglalkozásunk elérte célját, elégedetten, kipihenve és teli hassal távozunk. . . . NÁLAM 5 *
2021. augusztus 28.a párjával járt itt 55 Hosszú kihagyás után 1,5 hónappal ezelőtt egy jól sikerült ballagási ebéd után a mai napon ismét kihívás elé állítottuk a 20 évvel ezelőtti tözshelyünket a "REMETE VENDÉGLŐT" a 21. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK ALKALMÁVAL. A vacsorához felszolgált ételek kiváló minőséggel és kitűnő ízvilággal leptek meg minket, valamint a felszolgálás is a régen megszokott gyors és kifogástalan volt.
Nagyon szépen köszönjük a tulajdonosok és a személyzet áldozatos és odaadó munkáját. BIZTOS HOGY VISSZATÉRŐ VENDÉGEK LESZÜNK! ! !
2015. augusztus 20., csoporttal járt itt 55 Áprilisban kerestem 12 főnek való nyaralóhelyet, valaki feldobta az idén legyen Abádszalók, már a képek és a leírás alapján szimpatikus volt a szállás és az első telefonbeszélgetésben egy nagyon szimpatikus vendéglátó hangját hallottam. Megérkezésünkkor egy trendezett udvar, takaros ház és egy előzékeny, barátságos és nagyon kedves hölgy fogadott minket.
Azonnal megmutatta a házat amin szintén látszott, hogy a tulajdonosa igényes, szorgalmas és tiszta. Csodálatos egy hetet töltöttünk el itt, biztos visszatérünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom. INNEN IS KÖSZÖNET ICA NÉNINEK:
2015. augusztus 19., csoporttal járt itt 55Egy baráti társasággal indultunk nyaralni és a neten már kinéztem az éttermet, csupa jó dolgot írtak róla, úgyhogy a barátokkal mindjárt az első este meglátogattuk a kisvendéglőt. Nagyon szívélyesen fogadott minket a tulajdonos és a pincérek is közvetlenek és udvariasak voltak. Az ételek minősége, mennyisége kifogástalan volt, csak rébuszokban lehet róla beszélni. Kiváló hely biztos hogy még visszatérek.
2014. december 8.gyerekekkel járt itt 55 Avval kezdődött, hogy a gyermekeim nyaggattak, Ők még sosem voltak wellnessezni. Körülnéztem a neten az aktuális ajánlatok között és megtaláltam a Hotel Velence Resort & Spa "Minimax nap" ajánlatát. Mivel már párommal kettesben töltöttünk már itt egy csodás hétvégét, gondoltam egye fene a gyerekeknek is biztos jó lesz.
Szó mi szó, nem jó egyenesen SZUPER volt, a srácok ahogy meglátták az inpozánz épületet azonnal belelkesedtek. A recepción szolgálat kész személyzet fogadott minket akár csak legutóbb. A programok névben foglaltak szerint tényleg a gyerekekről szóltak. Játszóház, bábszínház, Mikulás (élő, szakállas, öreg, kedves), bőséges mikuláscsomag. . . stb. A szálloda étterméről meg ne is beszéljünk, csak rébuszokban. . . . Hatalmas választék (külön gyermek menü) kitűnő ételek, remek borok. . . A szálloda wellness részlege a fürdőhelyhez méltó, nagy medence, csendes gyógymedence, külön szauna részleg, sószoba, gőzkabin, aromaterápia stb. KITŰNŐ PROGRAM, I. OSZTÁLYÚ KISZOLGÁLÁS. . . . Lehet hogy még visszajövünk!
2014. október 20.a párjával járt itt 55Kiváló hangulatban párommal kettesben ünnepeltük a 14. házassági évfordulónkat. Segítőkész pincérek, elfogadható nem drága ételek, kitűnő hangulat, viszonylag gyors kiszolgálás. Kora este érkeztünk a Széchenyi térre a hely hangulata eleve magával ragadó, remek időben a kinti asztalokhoz ültünk le, a pincér azonnal érkezett, ételt és italt ajánlott, illetve segített a választásban.