2016. december 4., kollégákkal járt itt 55 Ebben a szállodában már nem először jártunk, 2016 tavaszán márciusban már voltunk a szállodában 3 nap 2 éjszakás Wellness hétvégéztünk kolléganőkkel. Az első élmény nagyon meghatározta, hogy igénybe vesszük-e legközelebb is a szálloda nyújtotta kényeztetéseket, és lám újból itt voltunk.
Tavasszal négyen, most már nyolcan jöttünk, mert nagyon megtetszett az a kényelem, kényeztetés, amit itt nyújtottak számunkra. Az őszi pihenés November 03-tól 06-ig tartott, és felemelő érzés volt ebben a luxus apartmanban eltölteni ezt a rövid, de mégis tartalmas időt. Nagy esemény is történt ekkor, mivel az egyik kolléganőnk épp ekkor töltötte be a 60. Születésnapját, és a Szállodának köszönhetően óriási meglepetést okozhattunk drága kolleginánknak. A Szálloda partnerként segített nekünk a torta a szervírozás és a hangulat létrejöttében. Óriási köszönet minden dolgozónak. Kifogástalan, tiszta, vendégszerető környezet, mindig mosolygó személyzet, csak ajánlani tudom minden pihenni, szórakozni vágyónak, ez az a hely, amely mindezt nyújtani tudja. Nem beszélve a kényeztető, masszázs, arcfiatalító kezelés, és a wellness lehetőségének. Köszönjük azt a 3napot, amit itt tölthettünk, mindannyiunknak maradandó élményt nyújtott.
2016. december 4.barátokkal járt itt 55 Szeptember 16-án érkeztünk a Hotelbe, a barátnőmmel. Kellemes idő 24-25 fok. A szálloda minden igényünket kielégítette. A látvány a fények mind, mind lenyűgözőek. A fürdőrész nagyon szép és kellemes helynek bizonyult, mert a harmadik nap elromlott az idő és ki sem kellett menni az épületből mégis lubickolhattunk.
Az étterem csodálatos, az ételek kifogástalanok, és bőségesek voltak, ez mind a séf és a konyhai dolgozók érdeme. A szálloda dolgozói előzékenyek, segítőkészek és nagyon kedvesek voltak. Számunkra meghatározó élményt nyújtott az itt eltöltött négy nap. Bármikor, bárkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát, mert itt az ember kielégítheti mind a pihenés, nyugalom és szórakozás vágyait. Köszönöm a szálloda összes dolgozójának a kedvességét, és kívánok az elkövetkező időszakhoz nagyon jó egészséget és kitartó munkát. Köszönöm
2015. november 26.a párjával járt itt 55Nem szálló vendégek voltunk, hanem naponta a hotel éttermében ebédeltünk. Az ételek kitűnőek, bőségesek és nagyon finomak voltak. A kiszolgáló személyzet figyelmes, előzékeny és udvarias volt, csak ajánlani tudom másoknak is. Az árak is nagyon elfogadhatóak.Ha csak ehetjük máskor is itt fogunk ebédelni, ha itt járunk.
2015. április 7.a párjával járt itt 55 Csodálatos öt napot töltöttünk el ebben a szállodában. Minden igényt kielégített. A személyzet előzékeny és segítőkész. Az étterem kínálata gazdag és számunkra kifogástalan volt. Sokat gondolok az itt töltött napokra. Csak ajánlani tudom másoknak, és meg is teszem, mert csak így válik teljessé egy szálláshely terjesztése, ha azok az emberek, akik itt megszálltak, tovább viszik a hírét.
Így mások is megtapasztalhatják azokat a szép és jó dolgokat amelyeket mi is megtapasztaltunk. Köszönjük, hogy itt lehettünk és kívánunk további sikeres munkát a szálloda minden dolgozójának.
2015. március 4.barátokkal járt itt 55 Szeptember 13-tól voltunk a szállodában, 5 nap 4 éjszaka, barátnőmmel és férjével. Nagyon modern a szálloda, az étterem, az étkezések minden igényt kielégítőek. Itt megemlíteném, hogy van a felszolgáló személyzet tagjai közt olyan pincér, akinek szerintünk már pályát kellene változtatnia, mert bizony nem hiába tanítják az iskolákban, hogy a vendég mindenek felett, egy mogorva rossz kedvű felszolgáló felé az ember nem fordul bizalommal, mert fél az elutasítástól.
A másik dolog amit megfigyeltünk, és érdemes szólni miatta, a partner szállodában lévő medence vize nagyon sok kívánni valót hagy maga után. A lehetőség, hogy az Aurum Hotelbe lehet menni fürödni, szuper lehetőség. Nagyon szép élményekkel jöttünk haza, csak ajánlani tudom mindenkinek