2021. november 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kiváló elhelyekedésü szálloda finom ételek, tisztaság óriási wellness jó szívvel ajánlom mindenkinek :Ildikó
2018. szeptember 25.a párjával járt itt 35 A szálloda szobája kényelmes,tágas viszont a hirdetéseket pontosítani kellene a "romantikus hétvége amit lefoglaltunk a kép alapján kádas volt tussolós szobát kaptunk. Az étkezéseken van mit javítani 4 csillagosnak egyáltalán nem nevezném a 4 főételt amiből választani lehetett,ennél a kategóriánál általában 8-10 főételből lehet választani.
A fürdő részen hiányzott a jakuzzi ,nem csak nekünk. Pozitívum viszont hogy a szobák tiszták tágasak a személyzet barátságos segítőkész. Összességében a negatívumokat leszámítva jól éreztük magunkat .
Royal Club Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük visszajelzését szállodánkban töltött kikapcsolódásukról! Igazán örülünk, hogy összességében jól érezték magukat! Szíves elnézését kérjük a romantikus szobával kapcsolatos észrevételéért és nagyra értékelnénk, ha a royal. vendegvelemenyek@gmail.
com címen felvenné velünk a kapcsolatot, hogy utánajárhassuk, az Önök foglalásához melyik szobánk tartozott. Szállodánk éttermének választéka alkalmazkodik méretünkhöz, így nálunk a fő szempont a jó minőségű alapanyagokból elkészített, ízletes fogások nyújtása szállodánk Vendégei számára!
Reméljük, hogy a jövőben ismét Vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
Üdvözlettel,
Belán Miklós
Szállodaigazgató
2018. szeptember 30., Royal Club Hotel, igazgató
2018. május 28.a párjával járt itt 45 A szálloda a besorolásának megfelelő szolgáltatást nyújtott. Elhelyezkedése nagyon jó,elégedettek voltunk 1-2 dolgot leszámítva a reggeli lehetne változatosabb/ugyanaz a bolti kakaós kalács volt minden reggel/a karszalag amivel a fürdőt látogathattuk készülhetne más anyagból mivel a rajta levő vonalkód leázik habár szó nélkül kaptunk másikat, de amikor a várost megy felfedezni az ember nem biztos hogy karszalaggal a kezén akar közlekedni,célszerű lenne műanyag levehető karkötőt bevezetni.
Ezeket leszámítva nagyon jól éreztük magunkat igazán pihentető napokat töltöttünk a szállodában szívesen visszalátogatnánk valamikor.
2016. május 3.a párjával járt itt 55 Többször volt alkalmunk kipróbálni ,mindannyiszor az apartmanházban szálltunk meg. Elsőosztályú szálláshely mindenkinek csak ajánlani tudom. A sok medence mindegyike kifogástalan ugyan ezt mondhatom el az ételekről és az apartmanokról is . Negatívumot nem tudok említeni,ide bármikor visszamennék.
Zalakaros egy gyöngyszem,nagyon jókat sétáltunk,aki itt száll meg ki ne hagyja a Szilágyi cukrászdát nagyon finom dolgokat lehet enni:)Van egy kis tér ahol pici éttermek vannak, ha valaki a bőséges félpanzió mellett még tud máshol is enni. A szálláson együtt van minden barátságos személyzet első osztályú ételek nívós fürdő este a bárban zene,ez a szálloda tényleg komplex ki sem kell mozdulni ha az ember pihenni akar minden egy helyen van. Most már minden szállást ehhez mérek, nem találtam ehhez foghatót eddig, mindenkinek csak ajánlani tudom!
2016. január 4.a párjával járt itt 45Remek hétvégét töltöttünk a sziesztában ,az egyetlen negatívum az ágyak rossz minősége, nem voltak kényelmesek! A személyzet nagyon kedves az étel kiváló és bőséges , már ez volt a második szilveszter amit itt töltöttünk és nem bántuk meg. Gratulálunk a szervezőknek,reméljük lesz még alkalmunk odalátogatni hasonló rendezvényre.