2013. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Májusban voltunk a szállodában, és nagyon kellemes hétvégét töltöttük el ott. Nekem a szálloda wellness szolgáltatása tetszett a legjobban, gyönyörű környezet és panoráma ami körbeöleli a szállodát. Az ételek is megfelelőek voltak, hagyományos ételekkel a reggeli látványkonyhával.
A szoba mérete lehetett volna egy kicsit nagyobb, de nem volt vele probléma. Mi májusban voltunk ezért nem hiányzott a kinti medence, de azért szerintem nyáron jó lenne ha a szabadban lehetne fürödni. Összességében mindennel meg voltunk elégedve.
2013. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Egy rövid 2 napos all inclusive ellátáson vettünk részt, minden nagyon jó volt, a szálloda személyzete és a szolgáltatások is minden igényt kielégítenek, az ételek választékosak és nagyon finomak voltak, a wellness is a legmodernebb szolgáltatásokat nyújtotta. A szoba tágas, és kényelmes.
Általában nem szoktunk ugyanoda visszamenni, mert szeretjük kipróbálni az ú dolgokat, de ide azért lehet, hogy még visszatérünk.