2016. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 25 Mérsékelten felújított szocialista nyaraló, amit nagyon muszáj volt kicseréltek (szobák beájarati ajtaja, szoba bútorok, ágyak) de amit nem, azt nem. Kezdem a jóval:
- Meglepően jó volt az ellátás, finom volt az összes étel amit ott ettünk (7 éjszakát félpanzióval voltunk)
- Kedves volt a személyzet, profi sajnos nem
- Alapvetően mindenünk megvolt, nem tudok olyan dolgot mondani, ami hiányzott, de mégsem kaptunk semmit.
Ami rossz:
- A fürdő és a vizes blokk csak csínján volt felújítva, a zuhagy függöny majdnem le volt szakadva, és ömlött a csatorna szag a fürdőből, de a fürdő ajtót nem lehetett sajnos bezárni
- Rideg szoba, 1-2 fehér bútor, fehér csempe padló, fehér falak, egy lapostévé - kész. Egy nagyon jó kórház benyomása. - a legtöbb hotelben legalább egy minibárnyi hűtő van, itt nem volt. - a szobákon kívül az egész épületnek régi szocialista hangulata van. - hatalmas kert, de nincs játszótér, csak a strandon - igaz belépőt ingyen kapunk, mondjuk ennyi pénzért ez alap
- a gyerek játszósarok az étteremben - ez pozitív hogy volt- egy kisasztal, négy kisszék, néhány babzsák és egy hatalmas lapos tévé - semmi játék
- a törölközóre amit kaptunk azt anyáink konyharuhának használták. - nem cseréltek törölközőt sem zuhany kilépőt csak felár ellenében. Szerencsére vittük saját törölközőt, de a zuhany kilépő 1 hét után gusztustalanul nézett ki. Ezt azért a legtöbb hotelben kérésre ingyen cserélik.