2013. október 29.gyerekekkel járt itt 55 Nem egyszer jártunk itt,tartottunk családi rendezvényt is. Nagyon jó volt az étel,és nagyon jó áron. Ez a kettő így együtt kiváló párosítás. Szeretem ha van honlapja is egy étteremnem,előre lehet tájékozódni az árakról és ételekről,nem is csalódtunk. Kicsit eldugott helyen van,de nagyon hangulatos.
Egy bibi volt utoljára,hogy a társaság nagy része már szinte megette az ebédet,mire a kétszemélyes tálat kihozták két barátunknak.
2013. október 29.gyerekekkel járt itt 55Az ajánlások alapján kerestük fel,és nem csalódtunk. Finom volt az étel,jó a kiszolgálás,és nagyon szép a tálalás. Az ár is elfogadható. Férjemet nem nyűgözte le annyira az íz,de fatányéros esetén magas nála a mérce. :) A hortobágyi és a somlói a fiamat lelkesítette,oly szépen volt díszítve, mint azt csak "jobb " helyeken látni. A cigánypecsenyém finom volt,különösen jó volt a saláta hozzá.