2015. október 17.a párjával járt itt 55 Februárban utaztam ide a férjemmel pár napra. Nem bántuk meg, hogy itt töltöttük el a szabadságunkat. Csendes környezetben található a szálloda, ami garantálja a nyugodt pihenést és feltöltődést. Gyönyörűen és hangulatosan van berendezve. A wellness-részleg nekem különösen tetszett, kellemes kikapcsolódást biztosít.
Azért mentünk, hogy kipihenjük magunkat, és ez sikerült is. Plusz volt számomra a fekete cicus, akinek a dorombolása szintén emlékezetessé tette a pihenésünket.
2015. október 11.a párjával járt itt 55 Többször voltam már ebben a cukrászdában. Finomak a sütik, illetve szezonban a fagyi is. Sütik közül nekem a puncsgolyó és a csokis mignon a kedvencem. Az esküvői tortám is itt készült, ami valami csúcs-szuper szép és finom lett :) Igényesen dolgoztak, odafigyeltek a részletekre és a kívánságaimat is figyelembe vették.
Örülök, hogy itt csináltattam. De máskor is szívesen térek be egy-egy sütire.
2015. október 9.a párjával járt itt 55 Férjemmel töltöttünk a Kastélyszállóban pár napot, és mindennel meg voltunk elégedve, beleértve az éttermet is. Jól főznek, van választék is bőven. A felszolgálók kedvesek, udvariasak és közvetlenek voltak velünk. Csendes, békés környezetben található, ahol kifejezetten jól esett nekünk az étkezések után egy kis séta.
Jó emlékekkel távoztunk, és tervezzük, hogy visszatérünk még ide. Köszönjük a vendéglátást :)
2015. október 8.családjával járt itt 55A családommal jártam itt pár hete.
Mindennel abszolút meg voltunk elégedve.
Hangulatos, család-barát étterem; udvarias és gyors kiszolgálás.
Az ételek nagyon finomak voltak, és sokat is kaptunk. Az almás camamberes fogasfilé egyszerűen mennyei! A szüleim tetszését a halászlé nyerte el. De a párom - aki nem nagy halevő - is talált kedvére valót a húsok közül.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.