2023. szeptember 22.barátokkal járt itt 55Imádom a hotelt.Wellness részlege luxus Finom ételek,finom italok.A személyzet kedves.Nyugodt környzet Minden szoba erkélyes.
2023. szeptember 5. járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Varázslatos a hotel.Finom ételek kedves személyzet.Rend fegyelem.Árban megfelelő.A város szuper Buli helyek,vidámság móka kacagás.
2023. szeptember 5.barátokkal járt itt 55Imádjuk a hotelt.Sopron krémje.Kellemes hangulat,szép szobák.Finom ételek,átlagon felűli kedves személyzet.A Soproni levegőnek és tájnak párja nincs
2023. szeptember 3. járt itt 55Umádom a Büki fürdőt Csak ajánlani tudom 40 éve minden évben többször elmegyek.A gyógyvizes medencék csodákra képesek.Szép éttermek,sok program.Télen nyáron érdemes oda látogatni
2023. szeptember 3. járt itt 55Háromszor voltunk már,imádjuk a fürdőt.Ő az örök labirintus nekünk.Folyton eltévedünk de ez így szép.Finom ételek kedves személyzet.Tisztaság.Kellemes mefencék.
2023. szeptember 3. járt itt 25Sajnos én nem éreztem magam jól a hotelban. A szobák szépek arra jó a hely ,ha csak aludni akarsz....A személyzet sem kedves,pedig nincs sok elvárás.....Az étel átlagos....Amiért soha többet,hideg élvezhetetlen mefencék sajnos így nem fürödtünk ezért soha többet
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Sajnálattal olvastuk, hogy pihenésük nem sikerült az elvárásaiknak megfelelően. Köszönjük, hogy leírta őszinte véleményét, ami nagyon fontos számunkra, igyekszünk a jövőben még jobban odafigyelni szolgáltatásainkra. Reméljük, azért lesz még alkalmunk a jövőben találkozni.
Üdvözlettel:
2023. szeptember 12., SunGarden Wellness Hotel, Hotel SunGarden
2023. augusztus 25. járt itt 55Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023. augusztus 25. járt itt 55Csak ajánlani tudom a hotelt.Funom ételek,szuper medencék kedves személyzet.A város központban található a hotel így minden karnyújtásnyira.Éttermek fürdő disvó kalandpark .Itt mindenmegtalálható egy karnyújtásnyira
2023. augusztus 25. járt itt 55Imádjuk a hotelt évek óta . Gyönyörű táj,igényes környezet.Kedves személyzet,finom ételek.Luxus és pompa
2023. augusztus 22. járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
20 éve a család kedvence.Magyarországon talán az egyetlen ahol a dohányosora is gondolnak külön részlegen kellemes wellness finom ételek kedves személyzet.szabadság érzése