2023. augusztus 22.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
Imádom a piroskát.Wellnes buli fanta.ki mit szeretne itt megtalálja.családbarát.prigramojjal teli napok.
2023. augusztus 22.barátokkal járt itt 55Minden évben többször elmegyek a Kapitányba.A táj a varázsa mindent elmond .....A személyzet Magyarországon a leg kedvesebb.Mindenkinek egyszer meg kell nézni
2023. augusztus 22.barátokkal járt itt 55Számomra Magyarországon az első.Minden évben többször elmegyek pár napra.Minden egy helyen Kényelem luxus buli pihenés
2022. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Vasárnap néha ott szoktunk vacsorázni.Kiemeljedően finom ételek és tlagon felüli kiszolgálás.Kellemes zene ,rend fegyelem
2022. augusztus 15.egyedül járt itt 55Aki szeretne egy programokkal teli hétvégét,annak ajnlom ezt a helyet Gyógyfürdő 5 perc belváros 5 perc,Kiváló pihenésre és szórakozásra is egyaránt.Étel ital kifogstalan személyzet kedves
2022. augusztus 15.barátokkal járt itt 55Ha arra járunk mindig megállunk egy kávéra Nagy szeretettel fogadják az ide betérőket.A táj csods, akar egy festmény
2022. augusztus 15.barátokkal járt itt 55Csak vacsorázni szoktunk megállni Finom bőséges adagok,kedves felszolgáló, családbarát környezet
2022. augusztus 15.barátokkal járt itt 55Négy nap hârom éjszaka.Kevés volt.Győnyöeű környezet,kedves személyzet,szuper wellness,tiszta rendezett körülmények.visszamennénk
2022. augusztus 15.barátokkal járt itt 55Minden hónapban meglátogatjuk a fürdőt.Gyógyvize csodákra képes,szinte újjá varázsolja a szervezetet.Étterme remek,kedves személyzet,nagyon családbarát