2015. július 26.a párjával járt itt 15Feleségemmel egy finom, romantikus ebéd reményében látogattunk ismét ide (évekkel ezelőtt többször jártunk itt és elégedetten távoztunk), e helyett életünk legrémesebb "kulináris" tapasztalatát szereztük, címszavakban: Förtelmes felszolgálók (udvariatlan, igénytelen megjelenésű), rossz hangulat (karácsonyi zene szól júliusban, pincérek egymással kiabálnak), EHETETLEN ÉTELEK: Én heti ajánlatként grillezett csirkecombfilét választottam, zöldséges rizzsel,fóliás burgonyával,tzatzikivel, Párom csirkemell filét alma mártással és fahéjas-almás krokettel.
A húsok nem csak nyersek voltak, de büdösek is, a rízsben vélhetően "mosogatódörzsiből" származó drót darab. Mindent visszaküldtünk, a pincér meg sem lepődött, de legalább kérésünkre a számlától eltekintettek. . . Az egyetlen értékelhető dolog a panoráma, de akkor már inkább a várat javaslom meglátogatni, abban nem fog senki csalódni és a gyomrát is megkíméli.