2017. november 23.a párjával járt itt 55A főutcán található hirdetőtábla nem rossz ötlet. Némi keresgélés után találtuk meg a helyet, de nem csalódtunk benne. Az étterem igen ízkéses berendezésű és nagyon kellemes hangulatú. A személyzet nagyon udvarias, figyelmes volt. Az étlap választéka igen gazdag, elfogadható áron. Az általunk rendelt étel nagyon bőséges volt és nagyon finom. Szívesen ajánlom mindenkinek.
2017. november 23.a párjával járt itt 55A személyzet kedves, udvarias, figyelmes. A reggeli választéka bőséges, finom. A szoba kényelmes,ízlésesen berendezett, tiszta . A matrac nagyon kényelmes volt. A hotel elhelyezkedése jó,egy kellemes sétával könnyen elérhető minden, csendes, pihenésre kiválóan alkalmas. Nagyon jó kiinduló hely a környékbeli nevezetességek bejárásához. Szívesen ajánlom mindenkinek.
2015. január 14.a párjával járt itt 55Másodjára töltöttük a szilvesztert ebben a szállodában, és nem csalódtunk, ismét remekül éreztük magunkat! ! ! A személyzet kedves, segítő kész, külön köszönet érte! ! Az ételek finomak, rengeteg választékkal. A szobák ízlésesek, kiválóan alkalmas a pihenésre. A szilveszteri hangulat remek volt. Csak ajánlani tudom mindenki számára! !
2014. január 16.családjával járt itt 55 Remek, hangulatos étterem. Bőséges étel választék, ami nagyon ízletes. Az étterem modern, hangulatos, talán nem régiben újíthatták. Az árak nagyon kedvezőek. A kiszolgálás kedves, segítőkész és amin meglepődtem, a vacsora befejeztével megkérdezték szeretném-e becsomagoltatni a maradékot. ( én elég kis étkű vagyok).
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a finom ételeket és a hangulatos éttermeket. Köszönöm
2014. január 16.a párjával járt itt 553 éjszakát töltöttünk december végén ebben a szállodában. Remek és hangulatos szilveszteri mulatsággal. Külön köszönet ezért a személyzetnek, mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. Remek szálloda, csak ajánlani tudom mindenkinek. A wellness részleg hangulatos, az ételek ízletesek, a szobák tiszták (a takarító személyzet kedves és segítő kész, bár ez minden alkalmazottra mondható). Érezhető volt, hogy igyekeznek a vendégek kedvébe járni. Köszönet érte.
2013. május 4.a párjával járt itt 45A szálloda nyugodt helyen, szép környezetben helyezkedik el. A szoba és fürdőszoba egyszerűen berendezett. Csalódást okozott, hogy a wellness részleg a másik épületben helyezkedett el (ennek jobban utána kellett volna néznem foglaláskor), így nem is használtuk. A személyzet udvarias, az ételek ízletesek. Egy kicsit csalódottak voltunk, ár-értékben másra számítottunk.
2013. május 4.a párjával járt itt 55 Egy kis nyugodt pihenés kedvéért választottuk az általuk hirdetett "szüreti hétvégét". Remek döntés volt! A szálloda nyugodt, csendes, tiszta és ízlésesen berendezett. A pince étterem kialakítása rendkívül hangulatossá és kellemessé teszi az ízletes vacsora elfogyasztását. A programok szervezése és kivitelezése igazán dicséretes.
Köszönet érte házigazdának! Akinek a figyelmessége igazán kedves volt, mindig törekedett arra, hogy egy vendégje se unatkozzon! ! ! Remekül éreztük magunkat. Köszönjük.
2013. május 4.a párjával járt itt 55Kellemes, nyugodt pihenést nyújtott a szálloda. Az ételek ízletesek, a személyzet kedves, a wellness részleg pihentető és hangulatos. A szoba ízléses és hangulatos berendezése igazán meglepő. A fürdőszoba igényes és tiszta. A szilveszteri programok szervezése remek volt, hangulatos és jókedvre derítő.
Kiválóan éreztük magunkat. Köszönet érte.