2018. szeptember 5.a párjával járt itt 55Amint a szivecskékből is kiderül, maximálisan elégedett voltam. Remek kilátás a Balatonra, tiszta, rendes szoba. A személyzet kedves, udvarias. Egyedül a reggeli választékát tartottam kevésnek, de ami volt, az rendben volt. A fő étkezés fogásaihoz csak gratulálni tudok a konyhának, minden nagyon finom volt. Nem először voltunk a hotelban és nem is utoljára
2017. szeptember 8.a párjával járt itt 55 Összességében nagyon jól éreztük magunkat, az ételek kivétel nélkül jó ízűek voltak, a levesek, húsok forrók, ahogy kell. Egy dolog miatt nem adtam kiváló minősítést az étkezésnek. A reggeliben nem volt túl nagy választék. Bár igaz, hogy csak kétszer reggeliztünk, de a kínálat ugyanaz volt.
A gyümölcsöt talán másként kellene kínálni, mivel minden étkezésnél tapasztaltam, hogy a "kedves vendégek" össze-vissza túrták, hogy egy szebb szőlőszemet kaparintsanak meg. Aztán már nem volt gusztusos.