hétvége

hétvége adatlapja

18Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.09.13
Utoljára itt2024.11.20

Néhány kiemelt értékelés

2024. július 10.a párjával járt itt
Július10. én jártunk az étteremben. Voltunk már de még nem írtam értékelést . Mindig más teremben kaptunk asztalt ami szerintem jó. Nagyon meleg volt kint de bent a kondi kellemes hőmérsékletet biztositott. Ételek frissek italok hidegek pincérek gyorsak. Fagyihoz öntet szórás hab is tartozik. Fincsi! Sütik finomak! Kávé is jó.
Kiváló 2024. július 2.a párjával járt itt
Július első napján egy kirándulás után ettünk fagyit a cukrászdában. Most kivételesen volt hely kint ezért kiültünk a padra. Egy hölgy szolgált ki gyorsan ügyesen udvariasan. FAGYI csupa NAGYBETŰVEL mindig SOKFÉLE és NAGYON FINOM. Csoki nálam alap most jött hozzá citrom meg tele ropogos mogyival a snickers. Minden szuper volt.
Átlagos 2015. május 26.barátokkal járt itt
2015 május18től-22ig voltunk a szálloda vendégei,ahonnan vegyes érzelmekkel távoztunk. Szoba amit kaptunk panorámás kilátást nyújtott a tetőre,konyhára remek volt. Medence vize hideg volt. Keddi zenés est vihar miatt félbe szakadt. Meg jegyezném bent is lehetett volna tartani. Csütörtökön egész nap esett ennek ellenére nem bent voltak a délutáni ételek.