2018. augusztus 24.családjával járt itt 15 Előzetesként:
Közel 10 évig rendeltünk illetve az újpesti helyszínen fogyasztottunk. Mindig minőségi és finom volt amit fogyasztottunk, jó kiszolgálás és felszolgálás mellett. Majd fél év kimaradt. Sajnos a mai rendelésünk teljes csőd volt. Hatalmas döbbenet és még nagyobb csalódás. Ezt jeleztük is az illetékes felé!
Véleményem szerint teljesen feleselgessen, ekkora lecsúszás után. Akkor a rendelés,
-és amit kaptunk:
Marha húsleves torteinivel, - ami jött: zöldségleves hús nélkül kevés zöldséggel! ! ! ! ! Kb - 1100 ft a megszokotthoz képest, fél adagnyi jött. . Tonhalas Capri saláta, - ami jött: 3-4 darab saláta torzsa elhanyagolható mennyiségű salátával rajta tonhal, tojás. Kb - 1800 ft a megszokotthoz képest sem ceruza bab sült Bacon-os meglocsolás nélkül. . 2 adag Bolognai spagetti + mindkettőre extra gomba feltét
kb: 2100 ft felett 2X
- ami jött: Bolognai spagetti + gomba amit szépen fel is számoltak ahogy kell. A + gomba miatt reális becslésem szerint a szósz kb a felére csökkent, emiatt a tészta száraz /üres/ és ehetetlen volt. Részben csomókban egybefőve feltét nélküli. 1 óra 45 perc várakozás után nem volt olcsó, 7000 felett fizettem cserébe viszont Sz@r volt. Most hogy írom még mindig hihetetlen. Ezután már csak az ellenségemnek javasolnám.
2017. december 26.gyerekekkel járt itt 55Véletlenül rétünk be, de nagyon pozitív lett a véleményünk. Van választék és nem is kellett sokat várnunk, amíg megkaptuk az ételt. a felszolgáló türelmes, kedves, segítőkész. A pizza amit ettünk, finom volt. A mellékhelyiségek tiszták.
Egy légtérben van a benzinkút shopjával, úgyhogy amíg várakoztunk, szét is tudtunk nézni kicsit. Ez a gyerekeket is lefoglalta.
2017. december 26.gyerekekkel járt itt 55 Két gyerekkel mentünk, így családi szobát kaptunk, ami két összenyitható szobát jelentett. Kényelmesen elfértünk. Az ágy és a fotelek nagyon kényelmesek voltak. A gyerekekkel benéztünk a MóKaland játszóházba is, és rengeteg, különböző korosztálynak szóló játékot találtunk. Az étterem és az ottani választék rendben volt - ebédre is nyitva voltak.
A wellness-t több nap igénybe vettük: egy nagy medence és két kisebb elég ennyi időre. Van Bio-, finnszauna és gőzkamra is. Amin lehetne javítani az az, hogy a fürdőszobában nem volt törölközőszárító, ami jó jött volna a vizes fürdőruháknak. Az meg, hogy semmi sincs sétányi távolságra az épülettől, csak először volt fura - aztán rájöttünk, hogy az étteremnek is jó árai vannak az ételeket illetően és semmi nem hiányzott, ami miatt kocsiba kellett volna ülnünk. Összességében meg voltunk elégedve és vissza fogunk még jönni ide.
2017. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 45 Nekünk arra kellett szállás, hogy éjszaka tető legyen a fejünk fölött és nappalra be tudjuk zárni a holminkat - mindezt autó hiján közel a belvároshoz. Erre tökéletes volt. Összesen 8 szoba van, de a vendégek nem zavarták egymást. A folyosón lévő hűtő nagyon régi lehet, mert becsukni nem mindig sikerült és nagyon nem is hűtött.
A szobában a pótágy egy kemény fotelágy volt, amit nem sirunk vissza. csap, poharak voltak a szobában, de minden mást vigyen magával az ember. A legzavaróbb az volt, hogy reggel nem tudtak reggelit adni nekünk (bár van konyha az épületben) - még virslit sem. erre készülni kell. de a lokáció fantasztikus: nagy park, strand nagyon közel van, belváros is csak 5 perc séta.
2016. július 7.gyerekekkel járt itt 55 Interneten találtuk a tavat, és egy szombati napon dél körül érkeztünk. Sokan voltak, de a parkolóhelyek száma végtelennek tünt (ennek napidija 500 forint). Gondozott volt az egész strand, tisztának tünt a viz is (bár ez nem spa, hanem bányató! ). A vizhőmérséklet nagyon kellemes volt.
Ingyen lehetett toronyból ugrálni a bátrabbaknak, de a gyerekeknek is van külön kialakitott árnyékos, sekély vizű hely ahol homokozni, pancsolni lehet. Nekik van ingyen vizicsúszda is - a felnőttek csúszdabérletéért fizetni kell (1500 / 10 csúszás). Büféből még elférne pár, mert mi a klasszikus ebédidő után (3 felé) mentünk sült halért, fél óra sorbanállás után felvették a rendelést, de csak 4kor kaptuk meg. . . Éhes gyerekekkel ez nem vicces. Innivalót viszont külön helyen is lehet kapni. Láttunk egy sátrat, ahol massziroztatni is lehetett - legközelebb igénybevesszük. Az árnyékos helyek száma korlátozott, ezért jó ötlet ha valaki kis sátrat, vagy napernyőt tud vinni.
2016. június 12.gyerekekkel járt itt 35 Interneten olvastuk hogy most nyit és ezen hétvégén félárúak a jegyek. Igy megérte megnézni. De a pénztárnál kapott karszalag nem tudom, mire jó, az óra meg csak a szekrénynyitásra van kitalálva (pl az étteremben vásárolni nem lehet vele). Az öltöző nagyon kicsi - ha csak lehet, fürdőruhában érkezzen mindenki.
a kő a medencékig igen csúszós - papucs mindenképp kell. Szerencsénk volt az időjárással, mert így ki tudtunk menni a külső medencékhez is, egyébként a belső 3 medence nem elég. van étterem és kinn büfészerű is hotdog-gal, gyros-szal, fagyival, de kávét csak egy külön bárban lehet megvenni (és elég drágán: egy cappuccino pl 410, egy rövid kávé 350 forint)
Aki szeretne egy széket ahová holmiját le tudja rakni, az mindenképp az első órában érkezzen. Ja, a parkoló 500 forint egész napra - ha van még hely amikor érkezel.
2015. december 29.gyerekekkel járt itt 45 A karácsonyt töltöttük itt, mert klassz gyerekprogramokat ígértek és mi két kisgyerekkel mentünk. Ebben a tekintetben sajnos csalódtunk, mert sem közös fadíszítés, sem forró kakaó nem volt a gyerekeknek, de az animátoros program is csak egy konferenciaterembe lerakott felfújt ugráló volt, meg pár asztal, ahol gyurmázni, színezni, a nagyobbaknak festeni lehetett.
Még zene sem volt. Foglaltunk időpontot a kozmetikába is, de az sem igazán volt vendégbarát (a szolgáltató nem ajánlott semmit ,sem beszélgetett, inkább a barátnőjével volt elfoglalva). Még egy csalódás: étkezéseknél maximális előnyt élvezett a német turistacsoport, akik hatos asztaloknál ültek sokszor négyesével, de nekünk hat fős asztalt találni nem volt könnyű. Bizonyos felszolgálóknál lehetett asztalt foglaltatni előre )és nekik kis táblácska került az asztalra) de nekünk mindegyik azt mondta, hogy nem lehet előre foglalni. . . . Fura volt még, hogy érkezéskor a szoba egyik ablaka nyitott volt, úgyhogy beletelt kis időbe, míg felmelegítettük a szobát (a nyílászárók nagyon hézagosak! ! )
Ezeket leszámítva azonban jól éreztük magunkat azért: a jakuzziba bejutottunk, az úszómedencében nem fáztunk, ha mozogtunk, és a szobák is kényelmesek voltak. A étteremben mindig jó volt az étel és a választék is megfelelő volt. Összegezve: Téli lehetőségnek szerintem kevés ez a hotel.
2015. szeptember 10.gyerekekkel járt itt 55 Szivesen tértünk vissza ebbe a csárdába, mert kellemes élményeink voltak. Többféle térből lehet választani: az épületen belül van egy ún 'box-os' (fából készült ülőalkalmatosságok, elválasztva egymástól) rész, ami nekünk kicsit ételszagú volt. Még mindig az épületen belül, de megszokott asztalokhoz is le lehet ülni.
Illetve, van egy teraszos rész, ami kellemes szép időben. Ami a legfontosabb (mert mégiscsak egy étteremről van szó): az ételek jó izüek és bőségesek. Az árakat középkategóriásnak mondanám. A felszolgáló megfelelő szolgáltatást nyújtott. Nem volt hangos az étterem. Sok apró dekorációs elem le tudja kötni a gyerekek figyelmét amig az ételre várunk.
2015. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 45 Egy ismerős vitt minket erre a helyre a vacsorázni és mindent összevetve jól éreztük magunkat. Az étlapról nem volt minden kapható (bár nem mentünk későn és mégiscsak augusztus van) de aztán amit választottunk, azt nem túl sok várakozás után hatalmas adagban kaptuk meg.
Volt etetőszék és a gyerekeknek külön egy kis asztal ahol rajzolgathattak - ez nagy segítség éhes gyerkőcökkel a várakozás idejére.
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 55két hónapja jártunk itt és nem csalódtunk - most sem. Évek óta ugyanolyan magas a színvonal kiszolgálás és az ételek minőségét illetően. Nem olcsó hely, de az ember tényleg fantasztikus élményt kap a pénzéért és ünnepelni mindig akad alkalom.
Jó lenne, ha lenne több parkolóhely, de ez az egyetlen, amit javasolni tudok.