2015. július 20.gyerekekkel járt itt 45 egy hétvégét töltöttünk itt a családdal (több szobát foglaltunk). Nem először jártunk itt és nagyjából tudtuk, mire számíthatunk, de az most meglepett, hogy nem volt szabad az étkezést halogatni, mert bizony egy órával a reggeli vagy vacsora kezdete után már volt olyan étel, ami elfogyott és nem is kaphattunk már belőle.
A felszolgálók nem igyekeztek leszedni a használt tányérainkat az asztalról - inkább a mellettünk lévő asztal romjait szedték össze (holott a fél étteremben voltak már megterített asztalok új vendégek fogadására). A kinti medencét most fedeztük fel és örültünk neki. Ami a legjobb volt az élményben, hogy az ötödik emeleten működött rendesen a légkondi.
2015. július 20.gyerekekkel járt itt 55Egy éjszakát tudtunk csak itt tölteni (átutazóban voltunk), de fantasztikus a hely, biztosan visszamegyünk még! !
Gyönyörűen néz ki már kívülről is, a szobánk is abszolút rendben volt. A kinti bár és medence is klassz volt és a benti jakuzzit is kipróbáltuk. A medence melletti pavilon is jól jött este.
Kicsit több parkolóhely jó lenne - ennyi a negatívum összesen.
2015. április 13.gyerekekkel járt itt 45 Húsvét vasárnap voltunk ezen a hajón Minimax családi vasárnap keretében és jól éreztük magunkat. Nem is volt nagy tömeg, ezért hozzáfértünk a Minimax cicához, az arcfestéshez, a büfénél sem kellett sokat sorban állni. A hajó felső szintjére is felmehettünk a gyerekekkel, ami kivételes élmény: ismert épületket nézhetünk meg élőben és fura érzés a hidak alatt átsiklani.
A rendezvény maga OK volt: társasjátékok, kreativ sarok, zenés előadás, a kisebbeknek játszósarok. A tombola viszont csalódás volt, mert régi újságokat és foglalkoztatókat sorsoltak ki ( :( ), az értékes nyereményekből viszont csak 3 volt. Az arcfestő 500 forintért pocsék volt, mert nem szépen diszitett, inkább foltokat rajzolt mint pl bajszot, a csillám pikkpakk lejött, de a legbosszantóbb az volt, hogy abszolút nem figyelt előre kiosztott időpontokra és igy mi 20 percet álltunk sorban az első órában. A büfé OK volt - szendvics, kávé, üditő kapható. Jó lett volna előre tudni, hogy a rakparton vasárnap nem kell a parkolásért fizetni - ez tanulság lehet másoknak. Én ajánlanám ezt a rendezvényt másnak is (csak ne kérjetek arcfestést)
2015. március 21.a párjával járt itt 45 Ajánlás alapján találtuk ezt az éttermet - nem vettük volna észre az utcáról, ha nem kifejezetten ezt keressük, már csak azért sem, mert az épület az utcafronttól beljebb van. De az épület már külső megjelenésében is Ausztriát idézi: mintha a hegyek közt lennénk.
Belül gyönyörű a berendezés, rengeteg kiegészítővel, de a háromféle sportközvetítés (amikből szerencsére csak egyet lehetett hallani) picit levont a design-ból. A teraszra is kinéztünk: fantasztikusan hangulatos, világos. A kiszolgálás rendben volt, de az ételektől nem ájultunk el: lehet, hogy Ausztriában nem fűszereznek annyira mint mi magyarok, de hogy a csülök nem volt a bablevesbe belefőzve, az tuti. A cézár saláta meg csak megjelenésében volt az - ízre, összetevőkben nem. Mindenesetre jól laktunk.
2015. február 26.gyerekekkel járt itt 45 Most ismét rájöttem, hogy nem mindegy, hogy télen vagy nyáron utazik az ember. Maga a hotel szép a képek alapján, de csalóka, hogy két teljesen különálló épületük van (egy folyosó sincs a két épület között), tehát előfordulhat, hogy a vacsora, ill. reggeli helyszinét kabátban tudja csak megközeliteni a vendég.
Mi a főépületben voltunk szerencsére - ez gyerekekkel megkönnyitette a dolgunkat. Hideg évszak lévén nagyon kevesen voltak hétköznap este - nem is igazán tudtam elsőre, hogy mit fogunk kezdeni ott több napig. Az épületen belül két aprócska gyógymedence van csak - gyerekekkel meg sem gondoltuk, hogy ott pancsoljunk. A kinti medence gyönyörű és nyáron biztos hogy hangulatos is, nyilván az egész szállodának más a hangulata olyankor. A szobánk klassz volt egyébként, az étellel pedig nagyon meg voltunk elégedve reggelik és vacsorák alkalmával is.
2015. február 11.gyerekekkel járt itt 55Gyönyörű és biztonságos hely, nagyon közel a várhoz és a fürdőhöz. Mi két gyerekkel voltunk, akik közül az egyik még csak 4 hónapos volt, igy többször babakocsival közlekedtünk az épületen belül is - de mindenhol simán elfértünk, mindig működött a lift. A szobánk nagy és kényelmes volt.
A recepció nagyon segitőkészen kezelte az ügyeinket.
Szivesen visszamennénk még ide.