2019. január 6.barátokkal járt itt 55Váratlanul alakult, hogy a bull-ba megyünk. telefonon foglaltunk helyet, sikerült egyeztetni, mert sokan voltak. Az étlap jó - leírja mit tartalmaznak a fantázianevek. Drága, de nagyon ízletes és ötletes ételeket ettünk. A kiszolgálás gyors, nem tolakodó. A Tv-ket én minden étteremben fölöslegesnek tartom, tehát itt is, de szerencsére nem volt hangos.
2017. július 15.családjával járt itt 55 Mivel nem volt ellátásunk az orfűi napokban, keresnünk kellett egy éttermet. Az út mellett, a Pécsre tartó buszok megállójától nem messze egy épület: nádtető, terasz, western hangulatú pult, délelőtt nincs nyitva. De ha kinyit és leülsz, változatos étlap, türelmes, a humort jól kezelő felszolgáló, gyors kiszolgálás, és nagyon jó ízvilág.
Igazán kellemesen csalódtunk, és jól éreztük magunkat. Nekem a zene is tetszett, amit játszottak, fogalmam sincs kik zenéltek, olyan érzésem volt, mintha helyi örömzenekar játszott volna remek világslágereket, nagyon jól. Nekem ez is különleges volt, ajánlani tudom másoknak is.
2017. július 15.családjával járt itt 35 Szállásközvetítőn [moderálva - a szerk. ] foglaltunk, mert igen magas pontokat kapott (talán9,8). Valóban jó helyen van, közel a tó, bár a strand messze, az aquapark közel van, buszmegálló és egy jó étterem. Parkolni lehet, pihenni kevésbé. A szobák melegek, nem sötétíthetőek, a fürdőszobában a kabin engedte a vizet, a konyhai főzőlap leverte a biztosítékot.
Semmi prospektus, vagy programajánló nem volt, a szomszédos kempingben szereztük be. A takarítók kedvesek voltak, kommunikatívak, aki a vezetőnek tűnt egyáltalán nem volt barátságos. Nem elég a bútorokat felújítani, a vendéglátás szemléletét is le kell porolni. Drága hely ahhoz képest, hogy csak szállást ad.
2017. július 14.családjával járt itt 55 Már többször ajánlották szálláskereső portálok ezt a helyet, de szerintem nagyon magas árakon dolgoznak. Valószínű, ezért hirdettek kedvezményes akciót és volt is hely a főszezonban. Sokat kell autózni, hogy megtaláld,de az elhelyezkedése, egy völgyben fantasztikus. igényesen kialakított üdülőterület, napi karbantartással és gondozással.
A hagyományokat remekül ötvözi a kényelemmel és a mai komfortigényekkel. A személyzet kedves, segítőkész, arról nem tehetnek, hogy a környék programjaira előre kell bejelentkezni, vagy a rövid nyitvatartás miatt ne elérhető. Családokkal, baráti társaságokkal, kialakított programtervvel igazán jó hely, főleg a túrázóknak. Remélem máskor is hirdetnek akciót, mert úgy valóban megéri, az eredeti árak szerintem túlzóak.
2017. július 13.családjával járt itt 25 Megdöbbentett, hogy nincs másik működő szálloda a városban. Ez nagyon közel van minden látnivalóhoz, gyalogosan el lehet jutni mindenhova. Mi festett szobában voltunk, de tudunk olyan apartmanról, ahol még ez sem történt meg. Klíma nincs, közösségi tér alig, ha jó idő van a terasz 16 főre elegendő.
A konyha jó ízvilággal dolgozik, de fél nyolckor bezár. A szobákban ventillátor van legalább, személyzet (recepció, étterem) kedves, segítőkész volt. Ők maguk is érzékelték a hiányosságokat, elszenvedői a vendégek döbbenetének. Bárki a tulajdonos, hálás lehet nekik, mert ők tartják életben a helyet. Ha nagyon megszorul valaki szállásügyben, keresse fel, de ne várjon kényelmet és kényeztető pihenést.
2017. március 18.családjával járt itt 55 A szálloda jól megközelíthető, kitáblázott. A recepción kedvesek voltak, tisztában voltak az előzetes beszélgetések tartalmával. A szobák nem voltak egyformák. Az egyik tágas, a fürdőn is nagy ablakkal, (ezt kell kérni, ha valaki hosszabb időre megy), a másik kicsi, a fürdőn nem volt ablak és szellőző sem.
Ez 2 éjszaka alatt nem annyira gond, de egy héten át. . . A tisztaság rendben volt, a bowling, a csocsó, a billiárd rendelkezésünkre állt, minden segítséget megkaptunk a recepción és az étteremben is. Mi egy nyugis időszakban voltunk, nem tudom mekkora lehet a zsúfoltság a kisvasút beindulásakor, de most remek pihenést nyújtott a szálló. Ajánlom a túrakedvelőknek, pihenni vágyóknak.
2017. március 16.családjával járt itt 45Nem sok vendég volt, a személyzet nagyon kedvesen fogadott minket, alkalmazkodtak a kérésünkhöz - tovább nyitva tartottak a kedvünkért. Az ételek nagyon finomak voltak, bár kicsit sokat kellett várni. Nem tudom, hogy főszezonban milyen lehet a minőség és a gyorsaság, de nekünk csak pozitív tapasztalatunk volt.
2016. november 18.családjával járt itt 45 Kellemes környezetben, kényelmes szoba, jó szolgáltatások fogadtak minket. A tájékoztatás nem mindig volt teljes körű, de mindig minden kiderült időben. A konyha remek, a svédasztalos étkezések során mindig újratöltöttek mindent. A szálloda welness részlege felújított, bár a medencékre is ráférne ez.
Késő ősszel voltunk, a környék és az egész Dél-Balaton halott volt, ami meglepett minket, de kocsiba ültünk és kerestük a kikapcsolódási lehetőséget. A szálloda nyáron biztosan jobban kihasználható a vendégek részéről, látszik, hogy jók az adottságai. Az ár-érték arány remek volt, gondolom nyáron is vannak hasonló akcióik.
2016. november 18.családjával járt itt 55 Nem volt más nyitva a környéken, illetve ami nyitva volt horror áron működött és a félreértelmezett halloween jegyében tököt tökkel kínáltak. Mi csak ebédelni szerettünk volna, menüs helyet kerestünk, mert pénztárcabarát és időtakarékos. Meg voltunk elégedve az árral, a minőséggel.
Egyszer nem sikerült ott ennünk, mert rengetegen szakadta be egyszerre, de a pincér nem ködösített, megmondta, hogy másfél óra, mire a frissen sültek elkészülnek, így eljöttünk. Szerintem jó hely, ha nem akarsz rongyrázó éttermet. a dizájn ötletes, figyelmes a személyzet.
2016. augusztus 20.barátokkal járt itt 55 Egy ismerősünk vezetett el minket erre a helyre. Előtte már áradozott, de kiderült, hogy igaza volt. Remek és különleges ételeket kínál ez az egyszerű, nyugodt, a Tiszán ringatózó étterem. Az árak nem egy hátrányos helyzetű térséghez illőek, hanem a különlegességhez, amit felszolgálnak. A személyzet kedves, figyelmes, családias hangulatot teremtett.
Külön elismerés azért a tornamutatványért, ahogyan a pincér megrakodva jött-ment a meredek lépcsőkön. Csak ajánlani tudom mindenkinek, de vigyen elég pénzt. Megéri